Sve za Ronaldov "oproštaj" - Osam imena za novi Juventus!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 23.04.2019.
10:48
Izvor: Sportske.net

U svakom delu tima stiže pojačanje, cilj je da se ponovo napadne Liga šampiona, ali i zadrži dominacija u Italiji...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Italijanski mediji se posle titule bave novim Juventusom. Naime, kako piše "Korijere delo Sport", klub je uporan u želji da osvoji Ligu šampiona i spreman da izdvoji nova sredstva, žele pojačanja u svim linijama tima. Jedno su već doveli, Remzija iz Arsenal, a uložiće novac u još tri ili četiri igrača.

Tekst pod naslovom "Faronski prelazni rok", bavi se metama kluba, transfer guru Paratići je već identifikovao imena, na listi su osam igrača, od kojih bi najmanje trojica trebalo da završe u klubu.

U odbrani je spisak sveden na dva imena, Varana do koga će Juve teško stići, iako on želi da napusti klub, i Manolasa za koga su spremni da plate klauzulu, na nagovor Mina Rajole.

U veznom redu, ostaju Pjanić, Džan, Matuidi, Bentankur, biće pridodat Remzi, odlazi Kedira, a jedan od trojice, Pogba koji je najveća želja, Isko ili Ndombele koji koštaju oko 80 miliona bi mogli da pojačaju "Bjankonere".

U napadu, Kjeza je prva meta, uz pokušaj da se kapariše Žoao Feliks iz Benfike.

Na kraju ostaje dilema oko levog beka, ako bude prodat Aleks Sandro, Juventus će probati da dovede Grimandija iz Benfike, ali mala je šansa da Brazilac napusti klub. Njegov zemlja Košta bi trebalo da ode, Barzalji se oprašta, Dibala može da ostane, međutim, klub bi ga prodao u slučaju da dovede Pola Pogbu i oslobodi sredstva za njegovu platu.

Moraće nekako da se oslobode i Iguaina koji se vraća sa pozajmice, a ako Mandžukić ode u Kinu, Argentinac bi mogao da ostane i bori se za mesto sa Kinom koga klub namerava da forsira...

Spekuliše se da Juventus želi da iskoristi Ronalda naredne sezone, da bi on mogao da napusti klub u leto 2020. i da je ovo pokušaj da se napravi novi tim, izvrši bezbolna smena generacija i jasno zadrži primat u Italiji.

Navodno je i Portugalac tražio pojačanja, kako bi se povećale šanse za osvajanje Lige šampiona, a u celu priču se uklapa i eventualni dolazak Žoao Feliksa u leto 2020.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Tuesday, 23.04.2019
17:17

Posle ovog fijaska sa Ajaksom treba promeniti glave a to je mnogo teze nego dovesti neke malo bolje ili malo losije igrace ,kad CR jedini ima zelju da napadne grize i pored 5 LS a ostali se sakrivaju tu nesto jako nevalja a igraca i to odlicnih za dva kompletna tima.

avatar
VicenteCalderon
Tuesday, 23.04.2019
14:03

Samo me zanima ko je Grimandi? Vec u nekoliko clanaka gresite sa istim imenom!

avatar
Badr Hari
Tuesday, 23.04.2019
13:31

A Juve će morati da prihvati sve fudbalere koje bi izlizani da dovuče kako bi im on oprostio što su mu ispadanjem iz LŠ znatno umanjili šanse za osvajanje ZL?

avatar
ForzaJuve
Tuesday, 23.04.2019
12:52

Dovesti Manolasa i(li) Milenkovića za odbranu. U slučaju da ode Sandro potražiti novog beka, a Grimaldo je odlično rešenje.
Neophodan je jedan vezni svetske klase. Da su pametni u Juventusu i da probaju svim silama da dovedu Veratija. Kediri se zahvaliti i uzeti za njega 10ak miliona od nekih Amera. Kjeza nije neophodan, ali u slučaju prodaja Mandžukića i Kvadrada, otvorio bi se prostor i za njegovo dovođenje, što ne mora da znači i odlazak Coste. Ronaldo, Dybala, Bernardeski, Costa, Kjeza i Kean, dovoljno za rotaciju u formaciji sa tri napadača.
Ponavljam, ekipa ima potencijala na pretek u napadu, problem su štoperske pozicije i vezni red, tačnije fali jedna klasa u vezi!

avatar
esadesad samoesad
Tuesday, 23.04.2019
11:22

Nikad nista od Juventusa, velike neznalice vode klub, kad su bacili velike pare za Ronalda, nezanju da trguju, Juve me podseca na Turske velikane, Katar itd. tako oni kupuju igrace. Ali nemoj da se brinete navijaci Juventusa imate sudije, ni VAR vam nemoze nista. Kazite Real za fazon, kako ni VAR ne pomaze.

avatar
siroliver
Tuesday, 23.04.2019
14:19

Zato ti znas da se "ne znaju" pise zajedno... Sigurno se bolje razumes od Nedveda i Paraticia, verovatno na menadzeru ubijas...

avatar
Misosesic
Tuesday, 23.04.2019
10:56

Juve ce da dovede Manolasa,Ndombea i možda ali veliko možda Kijezu ali samo ako prodaju Dibalu.