Sve se već zna, Barsa odbila dve sjajne ponude, ovo će biti jedinih pet pojačanja!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 04.08.2020.
14:07
Izvor: Sportske.net

Imaće manje fudbalera, potrvrđeno da su odbili ponude za dvojicu, a zna se ko su još dva igrača koji će formirati novi kvintet za narednu sezonu, ma ko bude bio na klupi...

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Barselona ima jasan plan, posle Pjanića dovešće samo još dva igrača. Kako pišu katalonski mediji Lautaro Martinez ostaje prva meta, klub će prodati Kutinja, Rakitića, Umtitija, Brejtvejta koga želi Vest Hem i za koga će Barsa vratiti 20 miliona, uloženih u bivšeg igrača Leganjesa.

Na listi za prodaju su Todibo koji bi takođe mogao u Englesku, kao i Rafinja koga želi par španskih klubova. Cene će biti smanjene, klub je za vreme pandemije izgubio oko 200 miliona evra i imaće 30% planiranih prihoda manje.

To transfer Nejmara čini nemogućim, sačekaće dogovor sa Interom, verovatno 80 miliona evra, plus jedan igrač. Kako smo rekli, Dembele bi mogao da bude ustupljen sa obaveznim otkupom, ali on ne prihvata da ode. Ima ugovor još dve godine, ako ostane, cena će mu dodatno pasti.

Hoće li ipak prelomiti i otići u PSŽ teško je reći i oni oklevaju zbog istorije povreda koju ima.

Otkriveno je da je Lester nudio 60 miliona evra za Trinkaoa koji stiže iz Brage, plaćen je 30 miliona, ali je Barsa odbila ponudu. Takođe, Bertomeu je lično rekao Rumenigeu da ni po koju cenu neće prodati mladog Pedrija momka koji stiže iz Las Palmasa i koji je plaćen pet miliona ali je odigrao odličnu sezonu.

Baner 7

Ko će još doći, osim Pjanića koji je već menjan za Artura i Lautara?

Samo Erik Garsija iz Sitija, ako postignu dogovor, spremni su čak da pošalju i Semeda u Englesku, ali se izgleda Pep ohladio, forsiraće Kansela.

Dakle, Pjanić, Lautaro, Erik Garsija, Trinkao i Pedri i to bi bilo to, uz jasno, masovne prodaje i smanjivanje broja igrača, kako bi se i regulisao platni spisak i redukovao budžet za plate koji je preveliki.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kalcit
Wednesday, 05.08.2020
08:26

Suarez prijatelj Messija je nedodirljiv.

avatar
Mirjevac
Tuesday, 04.08.2020
18:25

Barca ce odlicno da podmladi tim sa odlicnim mladim igracima, nekih cetri igraca iz svohe B ekipe i nekoliko ce da kupi, tako da ce skoro osam igraca da podmladi! Dolazi i zamena za Pikea, jos uvek traze zamenu za Albu, imaju nekog iz svoje B ekipe ali je mlad i spremajuga ako ne nadju nekog da kupe! Barcini mladi iz B ekipe se traze ko vruc hleba, skoro za sve mlade igrace su zainterrsovani i to jaki klubovi, ako nece da ih barca proda onda ti klubovi hoce na pozajmicu! Barca bice jaka kaosto je i bila a mozda i jos jaca! Da nije bilo afete sa sudijama i sa Varom u korist reala barca bi opet bila prva i povrz sto je imala glavne igrace povredjene i sto je menjala trenera!

avatar
Amalainter
Tuesday, 04.08.2020
14:14

.. I Inter ce im platiti i avionsku kartu da ga odnesu..hahahahaa..ako u dogledno vreme ne plate klauzulu ili se ne dogovore, nema od toga nista..Marotta nece prodavati Lautara u zadnji cas bez prvoklasne zamene..

avatar
debeliRonaldo
Tuesday, 04.08.2020
16:01

Već sam pisao o ovome i mislim da Barca ne smije propustiti šansu da ovo ljeto dovede Lautara. Bez obzira na odlaske i dolaske on bi bio top akvizicija i zalog za budućnost. Doduše kad bi iščeprkali nekako Nejmara bez obzira na cijenu to bi onda možda bilo još bolje za njih s obzirom na marketinšku isplativost i show koji bi bio zagarantiran.

avatar
petar8
Wednesday, 05.08.2020
00:24

Lautara mogu zaboravit. Nemaju para ni za caputa

avatar
Mirjevac
Tuesday, 04.08.2020
18:13

Valjda prelazni rok traje do Oktobra, zato barca ne zuri ima vreme! Marotta je skoro izjavio da zna kakoje kad imas nezadovoljnog igraca koji sedi na klupi ne igra a proma dobru platu, tu se uverili sa Ikardijem, tako Maritta rece da to vuse nece da dozvoli! Igrac koji nije zadovoljan on povlaci i istale igrace da i oni ne budu zadovoljni tako je radio Ikardi, zato rece Maratta da ce svakom igracu koji hoce da ode, probace da sa njim razgovars i da mu poboljsa ugovor ako se to moze ako ne moze onda ce on da pusti te igrace da idu, naravno uz dobru odstetu! Kod Lautara je malo sad specificno on hoce u barcu i nista ga nemoze spreci on im je zo reko, ali za Inter ne valja sto je sad kriza uhfatila sve klubove i da igracima je cena pala! Inter hoce na neki nacin da u eni barcu zato sto barca hoce Lautera, sli sve se to moze obiti o glavi Interu, da igrac ostsne jos godinu dve i posle da ga barca dobije za neki simbolicni novac!

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Tuesday, 04.08.2020
17:38

Ne postoji niti 1% sanse da stignu i jedan i drugi ovo ljeto