Sve se menja, ali jedno ne - Murinjo opet želi Srbina!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 10.05.2020.
14:31
Izvor: Sportske.net

Da li je ovo ponuda za Sergeja koju su svi čekali? Da se Portugalac pita...

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Sergej Milinković-Savić je na ceni, ali je pitanje da li će neki klub moći da ispuni planove Klaudija Lotita, koji će po svemu sudeći morati da popusti.

Dovoljno da može da ga priušti i Žoze Murinjo? Teško...

Iako je Lacio tražio oko 100 miliona evra za srpskog reprezentativca, jasno je da nijedan klub posle pandemije neće moći da ostvari toliki transfer.

Kalčomerkato prenosi da Sergeja ponovo želi Žoze Murinjo, ali je jasno problem - Totenhem.

Žoze Murinjo je i ranije jurio Sergeja koga je želeo umesto Pola Pogbe u Mančester Junajtedu, ali nikada nije uspeo da ga dovede.

Nažalost, teško da Portugalac može da ubedi Danijela Levija da promeni politiku, da rizikuje, podigne kredite i uloži više novca, ali Sergej i pored svega i dalje ostaje Murinjova neispunjena želja.

Sergej je ranije bio nedodirljiv osim u slučaju da neko ponudi 100 miliona evra, ali je pandemija promenila sve.

Sada je situacija drugačija, a to je potvrdila i nedavna izjava sportskog direktora Lacija Iglija Tarea, koji je istakao da je želja igrača uvek ta koja odredi tok pregovora između dva kluba.

"U ovakvim situacijama, želja igrača da napusti klub je od krucijalnog značaja. Generalno, ako igrač smatra da je došao trenutak za rastanak i želi da ode u drugi klub, onda to ne bi trebalo da bude problem. Svaka era ima svoj kraj. Činjenica da je Sergej ostao sa nama pet godina dokazuje da je osetio snažnu povezanost sa gradom i klubom. Ipak, o svemu tome moći ćemo da razgovaramo na kraju sezone",
rekao je nedavno Tare.

Inače, Sergeja navodno i dalje jure PSŽ, Juventus, pominje se i Inter, dok su od njega odustali Real Madrid, Barselona i Čelsi.

Da li nekim čudom Totenhem može da iskoristi celu situaciju i ako proda nekoliko igrača? Teško, ali ostaje da vidimo koliko će biti ludo leto pred nama...

Kazino

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Koi si ti mene kralj
Sunday, 10.05.2020
20:40

Levi da da 100 M za Sergeja?? Šuplja. Kad bi mu ponudili Mesija za te pare, on bi razmišljao do zadnjeg dana prelaznog roka ne bi li spustio cenu. Tako da... Šuplja