Sve poznato, Juventus dovodi dva napadača, trojka odlazi!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 17.09.2020.
11:10
Izvor: Sportske.net

Juve će do kraja nedelje završiti poslove u prelaznom roku bez iznenađenja...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Juventus će završiti prelazni rok dovođenjem još dvojice igrača, više nije tajna, čeka se da Milik potpiše za Romu, Edin Džeko stiže u Pijemont i biće vođa napada Juventusa.

Neće moći da stigne za meč u nedelju protiv Sampdorije, pa će Ronaldo biti najistureniji, iza njega Kuadrado i Kuluševski, ali bi Džeko mogao da bude u timu za desetak dana baš protiv Rome na "Olimpiku".

No, to nije sve, Juve je blizu dogovora sa Moazom Keanom, njihov bivši igrač nema mesta u Evertonu, Anćeloti ga je otpisao, Rajola radi na dvogodišnjoj pozajmici sa otkupom. Mladi napadač će deliti minutažu sa Džekom, odbio je Dortmund, želi da se vrati kući.

Ko će otići iz kluba?

Kediri će biti isplaćen veći deo ugovora za poslednju sezonu kako bi otišao, De Šiljo ima ponudu Rome koja treba da proda Karsdorpa Atalanti. I Pjaca će napustiti klub, ima ponudu Đenove, ali i Verone, ta trojica igrača će napustiti klub, nema ponuda za Daglasa Koštu, a samim tim Juventus će teško kupiti Auara koga želi i Arsenal.

Baner 8

Sa Džekom i Kinom biće završen prelazni rok u kome su stigli Artur, Kuluševski i MekKeni, a već otišli Perin, Iguain, Romero i Matuidi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Thursday, 17.09.2020
13:41

Dzeko ili Suarez , Kean ili El Sharavi ... Nije lose

avatar
Zoran Krstin
Thursday, 17.09.2020
12:36

Među otišlima slobodno dodajte i Pjanića.