Sve Klopove opcije za pojačanja, navijače ne napušta nada!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 01.08.2020.
11:28
Izvor: Sportske.net

Engleski šampion kao da nema ambicije na pijaci, ali moguće da je to samo taktika. Šta je realno da dovedu, kada iz Amerike stižu poruke da neće biti novca za neka velika pojačanja?

EPA-EFE/Laurence Griffiths
EPA-EFE/Laurence Griffiths

Povezane vesti

Jirgen Klop i dalje odmerava opcije, posle prodaje Dejana Lovrena Zenitu. Potreban mu je štoper, verovatno i levi bek, neki veruju da mora da dovede i rezervnog napadača, ali nema novca, makar iz Bostona od vlasnika stižu najave tihog leta.

Od pojačanja tipa "Kulibali" nema ništa, jednostavno Malijac je preskup, Brazilac Dijego Karlos je najveća želja on bi mogao da bude i jedino pojačanje, koštaće oko 50 miliona evra, ali ako Sevilja bude prodavala, Siti može da ponudi mnogo veći ugovor brazilskom internacionalcu, pa je teško videti ga među Redsima.

Šta su realnije opcije?

Norič je odbio ponudu od oko 20 miliona evra za svog levog beka Džamala Luisa, pa bi Klop mogao da se okrene, Lojdu Keliju iz Bornmauta koji može da igra i štopera i da bude alternativa Hendersonu na levom beku.

Kao pojačanje po boku u ofanzivi pominje se Ismaila Sar iz Votforda, ali njega hoće Vulvsi gde bi imao više prilike da igra, pogotovo ako ode Traore. Barselona navodno želi da pozajmi Dembelea sa obaveznim otkupom od 100 miliona naredne sezone, što je zagrejalo navijače, ali se čini da Redsi neće reagovati.

I dalje se priča o Tijagu Alkantari, postoji volja da Brazilac koji igra za Španiju stigne u klub, ali čini se da nikome nije jasno zbog čega bi ga Liverpul kupio, imaju dovoljno opcija na sredini, a ako već troše novac, moraju da reše mnogo važnija pitanja.

Baner 4

Sve u svemu, ne baš mnogo optimizma za navijače, ali to je nadaju se, samo taktika, i veruju da će pre ili kasnije, Džon Henri, vlasnik kluba shvatiti da mora da pojača tim, jer rivali uveliko dovode igrače.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Patrick Berger
Sunday, 02.08.2020
10:42

Ovo su vec realna pojacanja, u skladu sa politikom kluba, jer I Bez krize bi pokusali da dovedu igrace iz timova koji ispadaju, tako da Lilojd Keli (bio je meta I pre odlaska u Bornemut), Ismaila Sar bi bio odlicno pojacanje, plus Alkantara I recimo Dzeferson Lerma ili Tod Kantvel, to bi bio sasvim solidan prelazan rok!

avatar
Boginja iz Bergama
Saturday, 01.08.2020
22:32

Nije tacno da je Norvic odbio 20 miliona jer ponuda nije poslana, Klop da se rabacuje sa 20 miliona na igraca koji bi bio rezerva a nema se para da se kupi Alkantara mislim gdje je tu logika? Sto se tice ostalih pojacanja od navedenih nece doc niko osim ovaj mali iz Bormuta al to je sve na dugom stapu, prvo uprava zeli da se rijesi Adriana,Kariusa, i Sacirija koji je dobar dzoker,takvog igraca ne mozes doves za 20 miliona, za njega traze kako cujem 30 pa vjerovatno da ce docest nekog kad se kasa malo napuni, Lovren je vec donio nesto novca ocekujem prodaju Vilsona nekom u pl, samo rijetko ce ko ispalit za Vislona 20-30 miliona kao sto je to radio Bormut kad smo im uvalili Ibea i Solankea...Bas tuzno je gledat sve ovo, umjesto da su dali Klopu 100 miliona da covjek popuni rupe oni cigance opet i sve mi vise lici na onaj nezaboravni interviju Rafe Beniteza kad mu nisu odobrili novac na 6 pitanja je odgovorio istim odgovorom "imamo dbr tim moram trenirat i pokusat bit bolji" ...Uprava treba da ispuni Klopove ciljeve jer im moze donijeti vise nego iko ikad do sad...

avatar
Dimebag Darrell
Saturday, 01.08.2020
13:49

Hendrsona na levom beku?

avatar
Mangus
Saturday, 01.08.2020
12:28

Realno je da je Liverpul u najboljoj poziciji od timova iz top 6.
Imaju jak i uigran tim. Trebaju im rezerve a ne prvotimci.
Vilijams, dzouns i eliot su pokazali da mogu da udju s klupe i pomognu kad treba, origi je igrac koji resi utakmicu, minamino tek treba da zaigra kako zna. A keita je od restarta proigrao kao zaposednut. Ako tako nastavi bice kao pojacanje.
Svakako treba naci 4. Stopera i levog beka.
Ljudi zaboravljaju da tim treba uigrati a liga počinje za 25,30 dana. Celzi je doveo napadaca i sad ce Haverca, doveli su beka i jure stopere i golmaja. Treba sve to uigrati. Junajted takodje, Sparsi nece imati velikih kupovina ali sa murinjom su i takvi opasni...
Zato ne brinem previse xa LFC

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Saturday, 01.08.2020
11:33

Ovo ljeto mogu da zaborave na velika pojacanja, eventualno ako se ne isprse za Thiaga