Sve je više naznaka, Mitrović dobija konkurenciju u januaru!

Autor: Nikola Miloradović
utorak 11.12.2018.
12:50
Izvor: Sportske.net

Srpski napadač je postigao dva pogotka na debiju Klaudija Ranijerijer na klupi Fulama, ali izgleda da iskusni Italijan nije zadovoljan opcijama u špicu napada.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Fulam je na dnu Premijer lige, Slaviša Jokanović nije uspeo da ukomponuje kako je želeo silna letošnja pojačanja, pa je priliku dobio Klaudio Ranijeri.

Uzeo je četiri boda od dolaska Italijan, slavili su "Kotidžeri" protiv Sautemtpona, kada je dva pogotka postigao Aleksandar Mitrović, dok su uzeli bod u duelu sa Lesterom na svom stadionu.

Ipak, izgleda da iskusni stručnjak smatra da su mu potrebna pojačanja, pogotovu u napadu, kako se sve veći broj ofanzivaca dovodi u vezu sa Fulamom.

Preneli smo da je zainteresovan za novu saradnju sa Islamom Slimanijem, kojeg je trenirao i u Lesteru, a "Dejli Mejl" prenosi da je na radaru najstarijeg londonskog kluba i napadač Deportiva La Korunje Pedro Martelo.

Ovaj portugalski fudbaler ima 19 godina, još uvek nije debitovao za prvi tim ekipe iz Korunje, ali izgleda da je Ranijeri u mladom napadaču prepoznao talenat.

Kao i ostali napadači koje ima na raspolaganju i Martelo je visok (190cm), pa je jasno da se filozofija kluba sa "Krejven Kotidža" neće značajno menjati.

Videćemo na kraju za koga će se uprava Fulama odlučiti, ali je jasno da će Mitrović u januaru dobiti konkurenciju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke