Sve je jasno, zakazana promocija, Lampardu već našli zamenu!

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.07.2019.
22:55
Izvor: Sportske.net

Još jedan korak ka zvaničnoj promociji Frenka Lamparda.

EPA/WILL OLIVER
EPA/WILL OLIVER

Povezane vesti

Čelsi vodi završne pregovore u želji da što pre imenuje novog trenera posle odlaska Mauricija Sarija u Juventus.

Petr Čeh je konstatovao da je nekoliko kandidata u igri, ali već danima je jasno da je prva meta legendarni fudbaler ''Plavaca'' Frenk Lampard, koji je u ponedeljak dobio dozvolu iz Derbi Kauntija čiji je zvanično još uvek trener, da ode na pregovore sa predstavnicima Čelsija.

Prema poslednjim informacijama sa Ostrva, pregovori su uspešno privedeni kraju i u četvrtak će Lampard biti i zvanično predstavljen kao novi trener Čelsija, preneo je ''Skaj Sports''.

Za to vreme, ni čelnici Derbi Kauntija ne sede skrštenih ruku i već su izabrali i Lampardovog naslednika na klupi njihovog tima.

To će biti Holanđanin Filip Koku, nekadašnji fudbaler PSV-a i Barselone, koji je sve uspešniji i kao trener. Sa PSV-om je u ulozi trenera osvojio tri titule i jedan Kup, a prethodni angažman imao je u Fenerbahčeu, koji je napustio u oktobru prošle godine, posle serije loših rezultata.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Wednesday, 03.07.2019
16:37

Meni samo se ne svidja u ovoj prici sto jos koju godinu Lampard nije odradio kao trener nekog kluba prije Celzija pogotovo nekog veceg jer Celzi je nesto na najvisem nivou.Opet sa druge strane ako iko poznaje kako dise klub to je Lampard gdje je bio 13 sezona postavio mnogobrojne rekorde i osvojio sve kao igrac.Lampard ima svijetlu buducnost kao trener i smatram da ima jak roster igraca iako imamo 2 roka zabrane da kupujemo .Celzi ima jak tim pogotovo u veznom redu smo najaci imamo sirinu, bekovi su solidni, odbrana nije losa ,krila dobra spoj mladosti i iskustva jedino Giroudu pridodati jos jednog napadaca u vidu konkurencije Morata ili Batshuayi i idemo u novu sezonu.