Sve je jasno, ovaj defanzivac napušta Čelsi već u januaru!

Autor: Aleksa Blaćanin
nedelja 14.10.2018.
15:40
Izvor: Sportske.net

Sari ne računa na njega.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

"Plavci" igraju iznenađujuće dobro na startu ove sezone. Nakon ogromnih promena u klubu, pre svega kada je trener i stil igre u pitanju, Čelsi je sezonu započeo na fantastičan način, a neki čak smatraju da bi Sari u svojoj debitantskoj sezoni mogao i do trofeja.

Očigledno je trenutno previše defanzivaca u ovom timu, a Sari je izgleda našao idealnu kombinaciju.

David Luiz je očigledno najbitniji šraf kada su štoperi u pitanju i očekuje se da Brazilac potpiše novi ugovor. Svi su mislili da je na izlaznim vratima, a onda je došao Sari i stvari su se potpuno preokrenule kada je ovaj Brazilac u pitanju.

Ridiger je igrač koji je najčešće bio u paru sa Brazilcem kada je ova sezona u pitanju, dok su Kejhil i Kristijansen veći deo vremena proveli na klupi.

Kristijansen ove sezone nije nastupao u Premijer ligi, jedino je igrao u Ligi Evrope i Liga kupu, slična je situacija i sa Kejhilom. Zbog ovakvog statusa i smanjene minutaže, neko od ove dvojice bi mogao da napusti klub, i to možda već u januaru.

Kejhil ima 32 godine i od 2012. godine je na Stamford Bridžu. Poznato je kako stvari stoje u Čelsiju sa igračima koji su prešli 30 godina i ne bi čudilo da Kejhil uskoro napusti klub.
Mohamed Salah Gari Kejhil

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 15.10.2018
03:01
avatar
NikkiCFC
Sunday, 14.10.2018
22:31

Jos jedan dokaz da za Siti igra samo grupa placenika. Kristensen, Zapakosta, Fabregas, Kejhil, Emerson svi u poslednjih mesec dana izrazili nezadovoljstvo sto ne igraju. Otamendi, Sane, Kompani jos vec imena ne smeta im nista ali plata leze.