Sve jasno oko Alabe, ovo su uslovi i četiri moguće destinacije!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 18.11.2020.
09:59
Izvor: Sportske.net

Austrijanac će napustiti Bajern, videćemo da li neko može da ga priušti...

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

David Alaba će napustiti Minhen. Pregovori su prekinuti, Austrijanac će biti slobodan igrač, a zahtevi koje je izneo njegov agent Pini Zahavi su neprihvatljivi za nemačkog šampiona koji Izraelca optužuje da je gramziv.

Alabini uslovi su jasni, povećanje plate sa 10 na 15 miliona evra, ko mu bude ponudio 15 miliona po sezoni, imaće sjajnog fudbalera koji može da igra na više pozicija u odbrani.

Mančester Siti je itekako zainteresovan, Gvardiola, ako produži ugovor na leto, želi Alabu sa kojim je radio u Bajernu i čini se da Siti nema problema to da plati.

Ipak, Alaba bi radije u Španiju ili Italiju. Kako se saznaje, Barselona bi ga rado dovela, ali u ovom trenutku nema novca, a što se Reala tiče, zavisiće od Ramosa. Ako ode kapiten u PSŽ, onda bi svakako Perez mogao da reaguje, ali u suprotnom teško je očekivati da izađe u susret Ramosu, ali i dovede Alabu.


Baner

I na kraju Juventus. Ako ode Ronaldo, imaće novca za Austrijanca, odnosno njegovu platu, ili ako prodaju Dibalu, svejedno. Imaju De Lihta i Demirala, moguće je da Kjelini završi karijeru, ostaje Bonući, ali Alaba može da igra i levo, umesto Aleksa Sandra.

Juventus je kontaktirao Zahavija, ali kako rekosmo za sada zavise od toga šta urade sa ostalim igračima. Oslobodiće se Kedirine plate, ako ode neko od vodećih igrača, biće prostora da dovedu Austrijanca.

Da ne zaboravimo, Đoan Laporta je obećao da će dovesti Alabu u Barselonu, ako se vrati na kormilo kluba koji je napustio 2010. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke