Sve jasno, Lil dobija perfektno pojačanje - Arsenal i Junajted traže dalje!

Autor: Stefan Matić
subota 18.07.2020.
23:26
Izvor: Sportske.net

Retka stvar u današnjem fudbalu.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Fudbal je prepun slučajeva gde su mladi fudbaleri pošto poto želeli transfer u veliki klub, da bi po svom odlasku pali u zaborav. Ali Džonatan Dejvid se odlučio na drugu, onu pametniju putanju.

Kanađanin koji je ove sezone blistao u Gentu je odlučio da pređe u redove Lila, iako su ga 'jurili' Mančester Junajted i Arsenal.

"Da, želim da dođem u Lil. Imao sam veoma dobru sezonu, moj naredni korak je Liga 1. Fudbalski projekat u Lilu je fantastičan, dobar su tim u Francuskoj. Već pričam francuski tako da će mi to pomoći u periodu adaptacije, a Gent i Lil su i geografski blizu. Pregovori su doduše teški. Klub želi da me zadrži ili da proda za nerealnu cenu ako uzmemo u obzir Covid-19 situaciju", izjavio je Dejvid za L'Ekip.

Navodno Belgijanci traže preko 30 miliona evra za svog ofanzivca, videćemo šta će Lil uraditi. Izvesno se čeka prodaja Osimena te će deo novca investirati u talentovanog Kanađanina.

Baner 10

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
damjan89
Sunday, 19.07.2020
17:01

Tvrdim da je vec sada bolji od Osimena, a tek mu je 20. Bolja opcija mu je Dortmund ako prodaju Sanca, a za 2,3 sezone vredece kao i on...

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Saturday, 18.07.2020
23:57

Da ga je MU zarke zelio on bi ga i odveo ali mislim da je uradio dobar potez jer ce ovamo da igra pa ako se dokaze ima vremena za jaci klub.