Sve izvesnije, "Pipita" na ledu, transfer u januaru?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 15.12.2018.
10:16
Izvor: Sportske.net

Gonzalo Iguain ni na nebu, ni na zemlji. Ovo su njegove opcije...

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Gonzalo Iguain je sve bliži tome da ne ostane u Milanu, tačnije posle problema sa leđima i loše forme, sve su glasnije najave da će ga Milan vratiti Juventusu.

Oni su platili pozajmicu 18 miliona, trebalo bi da dodaju još 36 narednog leta, pridošlica iz Arsenala, novi direktor Gazidis veruje da je to bespotreban trošak i da je Argentinac kamen oko vrata Milana, kada su finansije u pitanju.

Ali, oni ne mogu da ga vrate na zimu, mada, ako bi neki klub platio Juventusu 36 miliona tokom zime, i Milan se složi, Iguain bi mogao da ode.

"Rosoneri" bi uštedeli i deo od 18 miliona bruto koliko ove sezone treba da plate samom igraču.

Pa, ima li takvih klubova, priča se o Čelsiju, koji bi prethodno mogao baš Milanu da proda Moratu, ali i o Romi, koja navodno želi da spasi sezonu, da upari Džeka i Iguaina i proba da se domogne četvrtog mesta. No, teško je verovati da bi Milan pojačao direktnog rivala, mada nije nemoguće, ako stigne Morata, Leonardo će probati i da vrati Pata u klub, uz Kutronea, to bi bila trojka za proleće i juriš na plasman u Ligu šampiona.

Poslednju reč ima Juventus, ali, pisali smo juče, oni će biti u nevolji, ako se Iguian i Pjaca vrate letos, osim što će im pasti cena, nemaju mesta za Argentinca i Hrvata u timu i morali bi da prihvate verovatno neku manju ponudu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 16.12.2018
10:38

31 godina i dati jos 50 mil.€ za njega nikako. Ja nisam bio letos za to a bgm ni u buduce.

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Sunday, 16.12.2018
03:37

vise je stvarno previse sa hejtom prema milanu

avatar
Anonymous Official
Saturday, 15.12.2018
15:52

Higuain je i dalje jedan od najboljih napadaca i ovo je bas sica za njega...Realu bi bilo dobro da ga dovede,Čelziju umjesto Morate ili PSGu ako proda Cavanija Napoliju a nebih nista imao protiv ni da ga vidim u MU jer ovo je stvarno povoljno a Lukaku trazi formu i bilo bi dobro da ima konkurenciju na svojoj pozicji jer i Martial i Rashford su korsini na krilu

avatar
Agent Provocateur
Saturday, 15.12.2018
13:34

To je sada izvesno dobra kupovina. Iguain i dalje ume da igra fudbal i resavao bi pola ako ne i vise utakmica u nekom timu, sve protiv slabijih protivnika i poneku jacu. Problem je ono sto je uvek i bio problem, nestaje u najbitnijim mecevima ali 30 miliona je sica za velike klubove a za takvog igraca.

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 15.12.2018
12:59

Dobili sta ovakav poklon , sada ovo ? Sramota

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 16.12.2018
11:29

Nema nista od toga, ja cu zavrsiti transfer:-D

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 17.12.2018
14:21

Ti za krila, ja za sredinu, ko li ce pobediti? Who shall prevail Hahaha

avatar
Boris Nedeljkovic
Monday, 17.12.2018
01:48

msm da morata ne moze da parira argentincu ni na jednoj poziciji...nama je problem manjak krila u timu...treba ih dovesti...treba se igrati s okomitim pasevima ka spicu kao sto je gonzalo...lacio tako igra s imobileom....sto se mene tice milan ima dobrog spica...treba mu jos jedan...vec sam rekao verner ili cak taj batshuayi....nije los igrac upste!....treba prodati susa...kastiljeha...probati s paketom na krilu mada ne verujem da je dobar tu...znaci krila eksplozivna...levi da igra levo a desni desno....to mora!!!!

avatar
MottiYazata
Saturday, 15.12.2018
12:17

Opet jedu farbu za ogradu. Pato ispred Pipite? Pre deset godina i dok se nije povredio, mozda. Sad mu nije ni do djonova. Ovoga sam se i plasio kod Gazidisa, ne mozes mu dinar izbiti iz dzepa. Veliki idiotizam bi bio ne uzeti jedinog vrhunskog igraca kog imamo jer mu ne ide. Da ima nekog da mu doda, mozda bi i dao gol, mada i on sili nekad preko svake mere. Opet sumnjam da je ovo istina, ali ako jeste, onda stvarno trebaju pojedini ljudi da odu na temeljni pregled glave.

avatar
Stevan Mikša
Saturday, 15.12.2018
12:10

Da li uopste klubovi objave zvanicno (da li su u obavezi) ili su to samo nagadjanja koliko je tacno Milan platio pozajmicu, koliku platu mu daju za tih godinu dana i tome slicno?

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 16.12.2018
11:30

Trebali bi da su u obavezi. 18 miliona evra je pozajmica, 9 miliona evra plata s tim da je tamo porez specifican i posle nekog iznosa ide +100%, a mislim da je taj iznos svakako manji od 9 miliona:-D

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 15.12.2018
11:59

Nema nista od toga, ostace on do kraja kod nas, a posle cemo da vidimo sta i kako. Naspram i nakon 25 miliona za nk, 54 miliona za ovog coveka je skoro pa poklon.