Sve izvesnije, napušta Mančester i seli se u Italiju!

Autor: Nikola Miloradović
subota 01.12.2018.
13:52
Izvor: Sportske.net

Fudbaler rešen da napusti "Old Traford".

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Erik Baji je usled loših partija izgubio mesto u startnoj postavi Mančester junajteda, iako je pre u klub stigao na insistiranje trenera Murinja.

Nije fudbaler iz Obale Slonovače opravdao očekivanja portugalskog stručnjaka, pa se sve češće piše i o njegovom mogućem odlasku.

Navodno je i sam fudbaler rešene da zbog nedostatka minutaže napustio "Đavole", a po svemu sudeći karijeru bi ovog januara ili narednog leta mogao da nastavi u Italiji.

Prvi se za njegove usluge javio Milan, koji intenzivno traži štopera, zbog problema sa povredama.

Ipak, pojavile su se i glasine da će "Rosoneri" imati konkurenciju u Romi. "Vučica" je slabo otvorila sezonu, priča se da će Di Frančesko pred otkazom, Monći želi Rodriga Kaja, ali mu je i štoper "Đavola" veoma interesantan.

Oba kluba će pokušati da posluju sa Junajtedom već u januaru, podsetimo da je Baji leta 2016. godine plaćen 38 milona evra, a veruje se da bi na "Old Trafordu" pristali da ga pozajme, ali uz opciju da taj klub njegov ugovor otkupi za 30 miliona evra narednog leta.

Bailly Bejli Baji

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NE LJUTI SE COVECE
Sunday, 02.12.2018
02:24

Dobrog I jedinog krstenog stopera se odrices, tuga

avatar
Jasminn
Saturday, 01.12.2018
18:52

Krenut ce i Barca po njega

avatar
RedDevil612989
Saturday, 01.12.2018
16:19

Koliko ce zaliti svi iz Junajteda zbog ove tuzne ere sa Murinjom. Svi igraci nezadovoljni, traze izlaz. Baiji je odlican stoper ali mu treba minuta za igru. I da se napravi vec jednom stoperski tandem a ne svaku utakmicu sa drugim parom igraca.

avatar
yboyka525
Saturday, 01.12.2018
16:08

Baji sa jednom nogom je manje vise duplo bolji od Smolinga,Dzonsa,Roha I Lindelofa. Lindelof moze da bude dobar stoper,verovatno pod nekim drugim trenerom, Dzons na svakoj desetoj utakmici najbolji stoper nana svetu,a na ostalih 9 nije ni za jelen super ligu. Smoling I roho igraci za belgijsku ligu.

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 01.12.2018
15:54

Ima potencijal da bude ekstra igrac,samo mu fali jedan dobar partner u odbrani a u Junajtedu ga nema. Jos ima i propalog trenera... Ako odluce da ga prodaju onda neka ide u Milan,mogli bi on i Romanjoli da budu opasan tandem.