Sve izvesnije, Matić menja sredinu u januaru!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 13.11.2019.
16:17
Izvor: Sportske.net

Gde će nastaviti karijeru?

EPA-EFE/Gerrit van Keulen
EPA-EFE/Gerrit van Keulen

Povezane vesti

Reprezentativac Srbije Nemanja Matić pao je u drugi plan ove sezone na "Old Trafordu" i čini se da je došlo vreme za rastanak sa "Đavolima".

Startovao je na samo dva meča u PL ove sezone, poslednji nastup imao je u remiju bez golova sa AZ Alkmarom u Ligi Evrope.

Mektominej i Fred su ispred njega u rotaciji, uskoro se očekuje i povratak Pogbe, mladi Garner sve ćešće dobija priliku i čini se da je sve manje prostora za reprezentativca Srbije.

Muče ga i povrede ove sezone, što je jedan od glavnih faktora zbog kojih je pao u senku pomenutih saigrača, ali je i činjenica da Solskjer želi dinamičniji i brži vezni red, pa je sve jasnije da je Matić na izlaznim vratima "Old Traforda".

"Gardijan" prenosi da bi već u januaru srpski fudbaler mogao da promeni sredinu, a kao njegova naredna destinacija u karijeri najčešće se pominje Italija.

Inter i Milan su pokazali interesovanje za srpskog reprezentativca, nisu samo klubovi sa Apenina pokazali interesovanje, ali je utisak da je Serija A naredni korak za bivšeg vezistu Čelsija i Benfike.

Ugovor sa "Đavolima" mu ističe na kraju tekuće sezone, Junajted ima mogućnost da saradnju produži na još godinu dana, ali to će potencijalno učiniti samo kako bi nešto uspeli da zarade Matićevom odlasku.

Sva je prilika da će se on dogoditi već u januaru, pomenutim klubovima iz Milana su hitno potrebna pojačanja, Konte traži iskusne igrače kako bi se sa Juventusom borio za titulu, Milanu je neophodna svaka pomoć, kako su u donjoj polovini tabele, svakim danom sve dalje od evropskih takmičenja i izlaska na pravi put.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke