Sve izvesnije, Barsa cilja poker, samo jedan će biti starter!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 12.06.2019.
08:29
Izvor: Sportske.net

Klub će posle angažovanja De Jonga, kupiti još samo dva napadača, rezervnog golmana i levog beka. Ovo su mete...

EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA
EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Barselona je sve dalje od De Lihta, dogovorili su se sa Ajaksom, ali igrač tvrdi da nije vreme za Katalonce, da želi da što više igra, i blizu je Pari Sen Žermena.

To ostavlja novac za Grizmana, čini se da od Nejmara nema ništa, ni u klubu nisu sigurni koliko bi bilo pametno žrtvovati nekoliko igrača da bi se vratio Brazilac, pregovori sa PSŽ bi bili komplikovani.

Kako stoje stvari, Silesen će biti prodat, Ter Štegen ostaje prvi golman, Onana, iskusni Zomer su opcije za rezervu, treći golman će ostati Injaki Penja.

Na desnom beku, Semedo može da ide samo uz neku nepristojnu ponudu, "kanterano" Vag bi moga da dobije šansu u prvom timu, a tu je i univerzalni Serhi Roberto.

Štoperski par je Pike Lengle, odlaze Vermalen i Muriljo, ostaju Umtiti i Todibo, čekaće šansu sa klupe.

Alba je neprikosnoven na levom beku, mladi Miranda je alternativa, ali moguće je da stigne Felipe Luis iz Atletika, manje verovatno da će Barselona kupiti Žuniora Firpa iz Betisa.

U veznom redu, Valverde je već rekao da je Rakitić nedodirljiv, pojačanje je De Jong, tu su sigurni Buskets, Vidal, i Alenja, dok klub pokušava da proda Rafinju, Andre Gomeša i Denisa Suareza.

U napadu bi Grizman trebalo da čini trio sa Mesijem i Suarezom, Dembele ostaje, traži se iskusni napadač, Boateng se vratio u Sasuolo, Barsa će prodati Malkoma. Mogli bi da kupe Rodriga iz Valensije koji je papren, ili da dovedu iskusnog Stuanija.

Ostaje pitanje Kutinja, ali Brazilac nema ponuda i teško da će neko platiti 100 miliona, pa bi mogao da ostane i bori se sa Grizmanom za mesto u timu.

Čini se da bi dolaskom Grizmana, rezervnog golmana, alternative na levom beku i jednog iskusnog napadača kao rezerve za Suareza tim bio popunjen, sa 23 ili 24 igrača, ali treba se osloboditi nekolicine, ali i zaraditi na njima, kako bi se popunila kasa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Wednesday, 12.06.2019
21:50

Toliko imaju nelogicnsoti da to nije realno sami sebe unistavaju. Prvo i prvo de Ligt je bolji 5x od Lengleta, smjesno je da im on nebi bio standardan. Glupost je sto Semedo ne igra a igra Roberto, Arthur je pokazao da treba da igra. Za Rakitica je zadnji voz da se uzme kinta a Arthur i de Jong uz Busquetsa bi cinili odlican vezni red. Imaju Coutinha,Malcoma i Dembelea a dovodili bi Griezmann. Zar nije logicnije da on zauzme Suarezovu poziciju?

avatar
Nenadd
Wednesday, 12.06.2019
17:15

Uprava treba da ide, valverde nema pojma, dali su abidalu da se vezba, tolerisu se pike, suarez i buskec...sledece sezone ce da kukaju i na pola da menjaju trenera

avatar
Tata Messi
Wednesday, 12.06.2019
13:22

Do 2021,tj do izbora,Bartomeu ce sve moguce unistiti.Kad vidim recenicu da je Rakitic nedorljiv sav se ospem.A De Liht nek vidi malo primer Nejmara i Mbappea.Obojica zele da beze glavom bez obzira iz PSZ

avatar
JC\'90
Wednesday, 12.06.2019
10:01

Sve u svemu isto. Umesto da smene Valverdea, dovedu Kumana ili Ten Haga. Dovedu De Lihta, Nejmara ili Grizmana. Prodaju Rakitica.

avatar
deki trbic
Thursday, 13.06.2019
15:32

Prvo ti treneri i nece u barsu jer im se uprava i igraci pogotovo messi mesa u izbor tima itd... drugo mnogi drugi igraci nece da dodju da ne bu propali tu

avatar
Amalainter
Wednesday, 12.06.2019
09:04
avatar
Lecter
Wednesday, 12.06.2019
15:19

Da je meni da propadam kao oni, svima zelim da tako propadaju 😀😀