Sve bliža rokada špiceva u Londonu, Urugvajac nadomak Ostrva!

Autor: Nikola Miloradović
petak 25.01.2019.
15:08
Izvor: Sportske.net

Kako prenosi "Skaj Sports", pregovori su otvoreni.

EPA-EFE/LAVANDEIRA JR
EPA-EFE/LAVANDEIRA JR

Povezane vesti

Poznato je da se Marko Arnautović nalazi na izlaznim vratima Vest Hema, Srbin sa austrijskim pasošem želi u Kinu.

"Čekićari" su svesni koliko je bivši napadač Stouka važan za njihov tim, odolevali su ponudama, ali su po svemu sudeći nakon pritiska samog fudbalera poklekli.

"Skaj" prenosi da je Vest Hem otpočeo pregovore sa Seltom oko njihovog napadača Maksija Gomeza, što je jasan znak da će klub iz Londona pristati na ponudu za Arnautovića.

Urugvajac iz redova ekipe iz Viga zapao je za oko "Čekićarima", vide ga kao idealnu zamenu za Arnautovića, te su krenuli po njegov potpis.

Gomez ima otpusnu klauzulu od 50 miliona evra u svom ugovoru sa ekipom sa "Balaidosa", ostaje da se vidi da li će uprava Vest Hema uspeti da pronađe kompromisno rešenje sa Špancima i iz Viga ga preseli za manje novca.

Pretpostavlja se da bi Vest Hem za prodaju Marka Arnautovića trebalo da zaradi 40 miliona evra, videćemo da li će na kraju morati da dodaju još deset kako bi vezali ruke upravi Selte i otpočeli pregovore sa Gomezom oko uslova lične saradnje.

Maksimilijano "Maksi" Gomez je u Seltu stigao iz Defensor Sportinga 2017. godine, do danas je upisao 53 nastupa za ekipu iz Viga, postigao je 25 golova.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zeks
Friday, 25.01.2019
16:49

Maksi Gomez je zreo za mnogo veci tim od WHU.Ne znam zasto Atletiko nije krenuo zapeo za njega umesto Morate,mladji i mnogo se vise uklapa u Colov sistem.

avatar
Nenadd
Friday, 25.01.2019
16:26

Jel prati neko, sta je sa onim dembeleom iz seltika(mislim da se tako zove), on je kao bio trazen a sad ga nema nigde...u kakvoj je formi?

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Friday, 25.01.2019
16:43

Igra za Lion u solidnoj formi. Nista specialno.

avatar
Anonymous Official
Friday, 25.01.2019
17:08

Decko mnogo kasnis pa on igra u Lyonu dosao je kao zamjena za M.Diaza koji se vratio u Real i nosi sada tamo Ronaldovu sedmicu