Svako bi bio zadovoljan, Inter i Napoli pregovaraju o duplom trejdu!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 23.01.2020.
09:06
Izvor: Sportske.net

Mogli bi da bude rešenje, svako vidi neku korist u ovome što bi moglo da se desi...

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Već danas bi mogla da bude rešena sudbina Matea Politana. Italijanski reprezentativac kome je propao transfer u Romu sada je blizu Vezuva, njegov agent Davide Lipi pregovara sa Napolitancima, Inter trađi 25 miliona Evra. Međutim, ta suma bi mogla da bude smanjena, ako put severa krene Fernandom Ljorente.

Bask je sa Konteom u Juventusu osvojio titulu, čini se da bi bio idealna zamena za Lukakua, čime bi Inter završio potragu za napadačem, pošto se situacija oko Žirua iskomplikovala. "Kralj lavova" neće dobijati priliku kod Gatuza više nego što je bio slučaj kod Anćelotija i on je motivisan da ode u Inter.

Dva kluba razmišljaju o još jednoj trampi. Alan, Braszilac koji je bio jedan od kolovođa štrajka i neodlaska u karantin je prošlog vikenda ponovo došao u sukob sa čelnicima kluba i Napoli želi da ga proda. Sada je to nemoguće, ali bi iskusnog vezistu mogli da pošalju na pozajmicu u Inter, a da dobiju Vesina, Urugvajca na koga Konte, kao i na Politana ne računa. Jasno, Inter bi mogao da dobije mogućnost da otkupi Alana za koga je odbijena pre godinu dana ponuda PSŽ, ali Napoli se nada da bi Brazilac mogao van "San Paola" da se vrati u nekadašnju formu i napuni im kasu narednog leta.

Videćemo šta će od svega biti, teško da će Inter dovesti i Eriksena i Alana, za Danca je ključni dan verovatno sutra, kada će posle razgovora između agenta i Levija stvari biti jasnije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
yboyka525
Thursday, 23.01.2020
11:55

Uf kada bi doveli Alana to bi bilo nenormalno dobro, licno ga gledam kao jednog od najboljih centralnih veznih. Jos Eriksen, Barela, Sensi, Broz pored. Malo verovatno ali ako bude, to bi bio ubedljivo najbolji vezni red.

avatar
Amalainter
Thursday, 23.01.2020
11:13

Bolje Eriksen nego Alan..mnogo je kreativniji a takav profil igraca nedostaje Interu vec godinama..

avatar
Oldboy
Thursday, 23.01.2020
11:13

Ako je verovati današnjoj štampi, Eriksen je završen i biće na utakmici u nedelju

avatar
BlueBoy84
Thursday, 23.01.2020
10:24

Aman kakvi veznjaci, a naši ćute, a tu smo najtanji. Jure panjeve iz Udinezea