Svađa Solskjera i Nevila, dvojica od ove trojice stižu u Junajted?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 21.01.2020.
12:29
Izvor: Sportske.net

Da li je konačno dogovoren transfer? I ko će biti napadač Junajteda od ove zime. Zbog čega je Ole ljut na nekadašnjeg saigrača?

EPA/ADRIAN DENNIS
EPA/ADRIAN DENNIS

Povezane vesti

Stvari se brzo odvijaju, tačnije informacije se smenjuju, u ovom trenutku nije jasno šta se dešava sa Brunom Fernandešom, najavljeno je da će igrati za Sporting protiv Brage.

Da li je to oproštaj ili znak da je transfer propao ostaje da vidimo, tek "Lavovi" ne odustaju od 80 miliona, sa bonusima, ali ne žele nedostižne klauzule tipa da Portugalac osvaja "Zlatnu loptu", ili slične stvari.

Sad se pomoinju neki drugi igrači, ali to je više pritisak na Sporting koji loše stoji finansijski i čini se da će učiniti sve da ovaj transfer prođe.

Čeka se napadač, Junajted pokušava da pokvari transfer Čelsiju, uzme Dembelea iz Liona, cena je oko 50 miliona evra. Rezervna varijanta koja se mnogima ne sviđa je Kristof Pjontek koji košta oko 35 miliona.

Ostaje i Kavani kao opcija, ali on je bliži Atletiku.

Solskjer je inače kritikovao svog prijatelja Nevila koji je rekao da bi Ed Vudvord trebalo da bude otpušten jer Junajted ima 30 bodova manje od najvećeg rivala. Norvežanin brani čoveka koji ga je doveo uz reči da je Vudvord pogodio sa pojačanjima, i da on kao menadžer nema nikakvih problema sa igračima koji su stigli u Junajted u prošlom prelaznom roku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Medison
Tuesday, 21.01.2020
20:15

Vudvord vuce pregovore u nedogled svaki put i onda na kraj Junajted plati najveca mozna suma pa pitam ja vas pa gde to ima, a ovo oko Dembelea nema veze s vezom rekao je onaj presednik Liona nema sanse da ga puste sada tako da za Junajted bi bio djek pot da pokusaju da kupe onog Belingama iz Birmingema

avatar
Аполо
Tuesday, 21.01.2020
16:23

Ovim si pokazao da si marioneta a ne pravi menadžer Junajteda.

avatar
Velja Sejn
Tuesday, 21.01.2020
15:31

Za prethodni letnji prelazni rok Vudvord nije pogresio, ali ja za prethodnih 6 godina u 90% transvera izgresio de facto!!!!!

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 21.01.2020
13:51

Ako je Vudvor pogodio sa pojacanjima , ja sam Gabriel Hajnce

avatar
mrancic
Tuesday, 21.01.2020
13:42

Brane jedan drugog.Megvajer i Bisaka jesu pojačanja ali ne za potrošene pare.Sa Brunom i Dembeleom mogu stići i do četvrtog mesta.Na leto im je onda potrebna kupovina samo još dva do tri igrača.A ima dosta i da se prodaje.Videće se već sutra kako stojimo.A Nevil je u pravu.Sem ako Ole ne misli da je Rašford bolji od Ronalda,Van Nistrloja,Kantone ili Van Persija pa da zbog njegovog odsustva Junajted ne može da pobeđuje.To je tek besmislica.

avatar
Vejn Runi
Tuesday, 21.01.2020
13:33

Ole je marioneta samo,logično je da mora da brani.Svi ostalu što kažu je surova istina,zna to i Ole ali mora da ćuti!

avatar
LUZERPOOL
Tuesday, 21.01.2020
15:45

Zato nije prava legenda kluba, da je istupio bi i rekao ono sto vidi i misli a ne lagao nas.Ole Out.