'Švabe' popustile - Kostić se vraća u Bundesligu?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 22.07.2016.
11:47
Izvor: Sportske.net

Dugo je novi član nemačke Cvajte "tvrdio pazar" za Filipa Kostića, a izgleda da je Štutgart konačno popustio i prihvatio ponudu sa severa Nemačke.

vfb.de
vfb.de

Povezane vesti

Nakon ispadanja u nemačku Cvajtu postalo je jasno da će Štutgart u letnjem prelaznom roku prodati srpskog reprezentativca Filipa Kostića koji je u datom momentu najtraženiji fudbaler kluba iz grada "Mercedesa".

Srpski internacionalac govorio je tokom nedelje na izmaku da je jedino izvesno da napušta Štutgart ali nije mogao da precizira koja će mu biti naredna destinacija, dok su čelnici nemačkog drugoligaša govorili i o imenima zainteresovanih klubova.

Tako je sportski direktor Štutgarta Šindelmajer poručio da su za Filipa Kostića interesovanje pokazali Hamburg, Valensija i Inter ali da niko od njih nije poslao ponudu koja zadovoljava predstavnike kluba.

Nemački "Kiker" danas prenosi da je Štutgart popustio i da je pristao da proda Filipa Kostića klubu sa kojim srpski internacionalac do sada nije dovođen u vezu što na kraju deluje kao najrealniji scenario.

Pomenuti izvor prenosi da će Volfsburg nakon prodaje Andrea Širlea Borusiji iz Dortmunda deo zarađenog novca uložiti u angažovanje Filipa Kostića, a priča se da se radi o sumi od 15 miliona evra.

Ukoliko se transfer realizuje Filip Kostić će se vratiti u Bundesligu ali će ponovo živeti u gradu koji je poznat po svetski poznatom proizvođaču vozila koji je ujedno generalni sponzor Volfsburga.

Ne treba zaboraviti da će nakon prodaje Filipa Kostića zaraditi i kragujevački Radnički kojem sleduju procenti dogovoreni prilikom sklapanja ugovora sa Groningenom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
damjan89
Friday, 22.07.2016
13:10

Gotovo da su zavrsili pregovore, Dortmund ce za novac i Blascikovskog da dovede Surlea, a vukovi dovode Kostica i Zazu, jos i Kuba u rotaciji...Ozbiljna pojacanja, Bundesliga sve bolja, ali jedini pravi rivali u borbi za titulu zna se koji su... :)

avatar
Friday, 22.07.2016
11:53

Kako mislite, vraca?

avatar
Radovan Filipovic
Friday, 22.07.2016
13:05

U kontekstu, Štutgart ispao u Cvajtu, pa se sad Filip vraća u Bundesligu..

avatar
Friday, 22.07.2016
16:06
avatar
INTER DO SMRTI
Friday, 22.07.2016
13:33

klub je isapo is iste,pa ako potpise vrca se...vrlo jednostavno :D