Suze su dokaz, stiže među "Đavole", ostali osuđeni na čekanje!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 29.07.2019.
10:24
Izvor: Sportske.net

Čini se da više nema nikakve dileme, u narednih 48 časova, Junajted će kupiti još jednog igrača.

EPA-EFE/RODRIGO ANTUNES
EPA-EFE/RODRIGO ANTUNES

Povezane vesti

Izgleda da je Portugalac odigrao svoju poslednju utakmicu za "Lavove", sinoć je na kraju prijateljskog meča sa Valensijom briznuo u plač.

Suze za oproštaj, ključni dokaz da je dogovor postignut, pričalo se o sumi od 70 miliona evra za koju će se prošle godine najefikasniji vezni igrač na svetu, preseliti na "Old Traford".

Navijači se nadaju da je to samo početak.

Ali i dalje nema završetka posla oko Megvajera, klub ne želi da popusti pred ucenom Lestera, koji traži da se izbriše bonus za plasman u Ligu šampiona, ne veruju da će se Junajted dokopati evropske elite. To je kamen spoticanja, transfer bi trebalo da bude vredan 90 miliona. Navodno, Vudvord je poručio da neće podizati ponudu.

Fernandes


Što se tiče Sergeja, našeg fudbalera svaki dan "dovode" u klub, on jeste dogovorio i lične uslove, nađen je zajednički jezik sa Lotitom, ali problem ostaje Pogba.

Naime, dok ne prodaju Francuza Realu, "Đavoli" neće aktivirati sporazum oko Milinković-Savića.

Vreme za Lukakua ističe, ima još četiri dana da ode u Inter, tačnije Italijani moraju da plate 85 miliona evra. Varijanta sa Juventusom oko razmene za Dibalu nije realna, izgleda da Argentinac ostaje u Torinu, a Sari je stopirao odlazak Daglasa Košte koji je takođe bio ideja Norvežanina.

U svakom slučaju, Bruno Fernandeš je prvi, a šta se se desiti u narednih desetak dana, do kraja prelaznog roka, videćemo, ključ i dalje drži Pol Pogba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Adi237
Monday, 29.07.2019
18:49

Mekgvajer nam ne treba ali Fernandes nam je jako potreban da asistira napadacima...sto se tice transfera treba nam Fernandes i Dembele ako vec lukaku ide...ako pogba ostaje onda pogba sa mctomenejem da igra zadnjeg veznog dok bi fernandes igrao iza spica,lijevo marsijal desno james i u slicu rashford ili dembele.

avatar
Wizard08
Monday, 29.07.2019
14:19

Sa megvajerom i brunom napravljen je veliki koran junateda,imaju oni marsijala i rasforda pa i lukakua koji mogu pruziti dobre partije ako se to ukomponuje.4 3 3 pa i bolje pogba neko sms.

avatar
Devil born 1878
Monday, 29.07.2019
13:14

Sad kad bum, dodje u napoli ili neki drugi totalno nevezan za njega tim. Mada tesko, postaje igrac junajteda, samo jos oficijalno

avatar
Monday, 29.07.2019
11:31

Toliko o SMS i Junajtedu,ovaj je odlican fudbaler,ja to odmah vidm jel jes ili nisi,ali Megvajer kakva buzdovancina pa taj je Cempionsip level...

avatar
RedDevil612989
Monday, 29.07.2019
11:31

Suzama ne verujem. Verovacu kad ga budem video da potpisuje. U proslosti su bili mnogi transferi pa se na kraju izjalovilo. Sacekacemo jos koji dan.

avatar
Darko0071
Monday, 29.07.2019
11:06

E to bi bilo super ako bi Bruno dosao,dobiki bi smo odlicnog veznjaka.

avatar
Bidza i Tridza
Monday, 29.07.2019
10:39

Не држи Погба кључ већ Јунајтед. Ако мало спусте цену - завршиће посао. Ако наставе да траже превелике паре - имаће незадовољног играча наредне сезоне.