Suspendovano klađenje na Bejla, da li to znači samo jedno?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 22.01.2020.
08:34
Izvor: Sportske.net

Da li kladionice imaju informaciju ili je veliki broj uplata posledica sinoćnje vesti?

EPA-EFE/BALLESTEROS
EPA-EFE/BALLESTEROS

Povezane vesti

Kladionice širom Engleske suspendovale su klađenje na transfer Gareta Bejla.

Da li imaju informacije, ili je samo u pitanju veliki broj uplata na povratak Velšanina u Totenhem?

Naime, iz Španije su stigle vesti da je Levi razgovarao sa Perezom, da se interesovao za situaciju oko Bejla i da li bi Real prodao ili pozajmio sjajnog fudbalera Totenhemu. Murinjo insistira da klub učini sve da se Bejl vrati u London. Bio bi dočekan kao heroj, postao bi i najplaćeniji igrač "Pevaca".

Oni su već doveli Žedsona Fernadeša, planiraju zamenu za Kejna koji je povređen, pominje se i Luka Jović. Inače, posle sukoba između Denija Rouza i Murinja o kome smo pisali, levi bek bi mogao da se preseli u Njukasl.

"Svrake" posle teške povrede Džetra Viljemsa traže zamenu za Holanđanina, Rouz bi želeo da igra kako bi sačuvao mesto u reprezentaciji.

Ali, vratimo se Bejlu.

Kako se sinoć pričalo u emisiji "Čiringito" Zidan nema ništa protiv da Velšanin ode, i dalje nisu u dobrim odnosima a Bejl nije bio u kombinaciji protiv Sevilje, iako je bio zdrav. Sada je pozvan za kup protiv nižerazredenog Unionistasa, ali stiče se utisak da bi Real želeo da ga se oslobodi.

To naravno ne znači dolazak Eriksena, koga Zidan ne želi, ali bi otvorilo mesto za možda još jednog igrača ove zime, teško Pogbu, pošto je u veznom redu već dogovoren dolazak Van der Beka na leto.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke