Šurle pred odlaskom, Murinjo razmišlja o zameni?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 10.01.2015.
12:32
Izvor: Sportske.net

Sve su glasnije da će Andre Šurle napustiti Čelsi u ovom prelaznom roku, a Murinjo je počeo da razmišlja i o eventualnim zamenama.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Šurle bi mogao da se vrati u Bundesligu i da zaigra za Volfsburg koji ima nameru da izgleda sve moćnije i koji je spreman da izdvoji neverovatnih 30 miliona evra za ovog igrača.

Murinjo nije najzadovoljniji njegovim igrama, piše se da želi da prihvati ponudu koju će najverovatnije poslati iz Volfsburga.

Kao eventualne zamene za njega, engleski "Metro" vidi Marka Rojsa ili Huana Kvadrada, koji su približne vrednosti kao Šurle.

Oba pomenuta fudbalera su u žiži interesovanja velikih klubova, ali ukoliko se Čelsi umeša teško da će neko moći da im parira u finansijskom smislu, osim španskih giganata i ekipa iz Mančestera.

Kvadrado je frustriran u Firenci, želi da ode po svaku cenu već sad, a ni Marko Rojs nije najzadovoljniji rezultatima svog tima i najverovatnije naredne sezone neće igrati Evropu sa tim klubom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 10.01.2015
13:39

Bravo, Surle, ti si odlican igrac, bolji od Viliana (koji ne igra na istoj poziciji, ali je Surle ipak bolji, a Vilian dobija vise sansi)... Bravo, Surle :)