Sudbina Rabijoa u Čelsijevim rukama! Barsa, Juve i Arsenal čekaju ishod

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 01.08.2018.
23:03
Izvor: Sportske.net

"Plavci" se pitaju za sudbinu mladog Francuza iz PSŽ-a.

EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

Činilo se da je samo pitanje trenutka kada će Rabio napustiti "Park prinčeva", ali izgleda da je odlazak sve dalji. Pogotovo ako uzmemo u obzir uslov koji mora da se ispuni da bi ovaj dvadesettrogodišnji Francuz napustio PSŽ.

Vezista je nezadovoljan statusom u timu, i to ne krije, pitanje je samo da li će klub napustiti ovog ili narednog leta, kao i to da li će pariski tim zaraditi novac od transfera ili će biti primoran da pusti Rabioa narednog leta, kada će on biti slobodan agent.

Rabio je dogovorio lične uslove sa Barselonom, ali novodno se klubovi nisu dogovorili oko obeštećenja, ali izgleda da je drugi problem u pitanju.

Naime, PSŽ ne želi da pusti Rabijoa dok ne nađe odgovarajuću zamenu, a oni žele Čelsijevog Ngola Kantea i neće žaliti novca da ga dovedu. Klub iz Pariza nudi i ogromnu platu dvadesetsedmogodišnjem veznom igraču koji je osvojio Premijer ligu sa Lesterom i Čelsijem, ali teško da će uspeti da ga ubede da pređe u redove ovog francuskog tima.

Rabio izgleda zavisi od Čelsija i Kantea, tako da Barselona, Arsenal i Juventus moraju da sačekaju šta će Kante da odluči.

Arsenal ukoliko ne dovede Rabijoa, njima bi odgovaralo da ga dovede Barsa, jer bi u tom slučaju oni krenuli po Andre Gomesa, koga bi Francuz verovatno izbacio iz tima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mangus
Thursday, 02.08.2018
07:46

Zar nije pre dva dana bila vest da ce biti najplaceniji u celziju(dok azar ne potpise) i da je sam inicirao da ee prekinu razgovori s psz

avatar
FamilyHangingOut \'11
Wednesday, 01.08.2018
23:52
avatar
NikkiCFC
Wednesday, 01.08.2018
23:15

Kante ostaje, stvarno ne znam zasto bi neko pomislio bilo sta suprotno.