Sudbina Pepa Gvardiole zavisi od dovođenja ovih pet igrača!?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 04.12.2019.
10:01
Izvor: Sportske.net

Pep u poziciji da postavlja uslove, Siti spreman da učini sve. Ali, biće papreno...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Hoće li Inter moći da zadrži Lautara Martineza?

"Bik" trese mreže kao od šale, ali ima klauzulu u ugovoru koju klub pokušava da izbriše novim ugovorom.

Naime, Lautaro bi u prvih 15 dana jula 2020. mogao da bude otkupljen za 111 miliona evra.

Ako nastavi da igra ovako, vrlo je moguće da bi Siti ili Barselona (u slučaju da proda Grizmana ili Suareza) to mogli da plate.

Mančester Siti ima jasan plan, žele da zadrže Gvardiolu, učiniće sve da produže ugovor, jedna od tih stvari je i kupovina igrača. Pep je izjavio da neće angažovati nove fudbalere tokom zime, ali se pretpostavlja da na leto kreće obnova tima. Lautaro bi bio zamena za Kuna kome ističe ugovor 2021. a verovatno bi "Građani" prodali Žesusa.

Takođe, otići će, gotovo sigurno Sane, meta je Ojarzabal iz Sosijedada ili eventualno Koman koga je Pep trenirao u Bajernu, doveo ga iz Juventusa.

Mete su još Čilvel iz Lestera, Isko iz Reala koga Gvardiola veoma ceni, kao i par mlađih igrača iz britanskih klubova. Podrazumeva se i novi ugovor za Sterlinga, koji planira da ode, ako Siti ne zadrži Pepa koji ga je učinio jednim od najboljih igrača na svetu.

Gvardiola ima ugovor do 2021. klub će učiniti sve da mu izađe u susret, a ako plate klauzulu za Lautara, jasno, srušiće klupski rekord. Uz dovođenje Iska, Čilvela,Ojarzabala, verovatno i jednog štopera, to bi moglo da natera Španca da se predomisli i ostane u klubu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Wednesday, 04.12.2019
21:06

Prevara od trenera...

avatar
Offside
Wednesday, 04.12.2019
15:41

Odakle tolike pare?Kako ce izbeci kaznu FFP-a?Lautaro 111m,Isko 70m,Ojarzabal 70m i da ne dovedu vise nikoga kako ce pokriti samo ovih 251m ako uopste bude ovako malo...Prodace Sanea za koga nece dobiti ni blizu 100m,neko ce od napadaca Aguero ili Zezus morati da ostane jer nece ostati bez dobre rezerve sto znaci da i tu gube na novcu a pitanje je koliko obojica vrede u ovom trenutku...Nije sporno da bi ova trojica ako ih dovedu pravili razliku ali kako ce magovi naci nacin da ih dovedu a uz to imaju jos 2 imena koje hoce,nije mi jasno...

avatar
Opet Anonymous
Wednesday, 04.12.2019
14:52

Znao sam da ce se Pep zainteresovati za Lautara on je bas igrac po njegovoj mjeri.

avatar
Oldboy
Wednesday, 04.12.2019
14:06

S ovim timom bi i treneri kalibra Mazari, Pioli i bratija bili drugi, dovesti mu igrace , staviti ugovor, ako ne osvojis ls i ligu otkaz uz vracanje para

avatar
Nemanjici
Wednesday, 04.12.2019
11:46

Boze Boze, svake godine dovodi igrace za 150 miliona. Pa tako bih i ja mogao da vodim klub.

avatar
ddr16
Wednesday, 04.12.2019
11:25

cilvel,ojarzabal,koman pa i isko su ok,svakako su neke igrace stigle godine i vreme je za remont,ali ne znam bas da li lautaro vredi 111miliona,svakako je dobar igrac i razbija ove sezone,ali ako neko kosta 100miliona i vise onda mora da pravi bas veliku razliku,nisam siguran da bi bio bolji ili na nivou aguera ako ga planiraju kao njegovu zamenu...