Sudbina Nemanje Matića zavisi od dva čoveka, jedan je Srbin!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 06.07.2019.
14:19
Izvor: Sportske.net

Odluka će biti brzo donesena, Matić će znati na čemu je...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

I dalje nema odluke oko Nemanje Matića.

Pojavile su se informacije da je Inter nudio novac i Naingolana za Srbina, da je Peđa Mijatović kao posrednik razgovarao sa Maldinijem o želji Milana da dovede našeg fudbalera, ali će čitava priča morati da sačeka par dana.

Naime, Matić želi iskreno da razgovara sa Solskjerom, da sazna viđenje Norvežanina kada je u pitanju status u timu. Sve je izvesnije da Pogba odlazi, ali "Đavoli" pregovaraju oko Sergeja Milinković Savića, a mogli bi da dobiju i Iska kao deo sporazuma za Francuza.

Solskjer ima nameru da forsira mlađe igrače poput MekTominaja, a i dalje je neizvestan dolazak Longstafa, tim pre što je Njukasl zacepio obeštećenje od 50 miliona funti.

Podsetimo, otišao je i Ander Herera, pa bi verovatno bilo rizično da Norvežanin promeni čitav vezni red. Sa druge strane Matić ne želi da bude rezerva, a problem za milanske klubove je njegova plata, koja je oko šest miliona evra, a teško je očekivati da bi recimo Milan mogao da izdvoji taj novac.

Još jedna varijanta koja se pominje je odlazak Srbina u Kinu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NE LJUTI SE COVECE
Saturday, 06.07.2019
14:49

Matic ce otici samo ako za njega neko ponudi lep novac da se kupi zamena. Imao je losu sezonu no odlaskom Erere Junajted nema dobrog defanzivnog veznog, niti fond igraca na tom delu. Mektomini je odlicno odigrao zadnji deo sezone no sve je to upitno. Voleo bih Matke da bude tamo gde ce se lepo osecati. U Interu npr. bi imao lepu rolu, verovatno za prvu postavu. Voleo bih da odkine sledecu u Junajtedu no neka bude tamo gde mu je dobro. Jako skroman i zahvalan igrac. Izgubio je na brzini al I'ma znanje.

avatar
REVOLT OF MILAN
Saturday, 06.07.2019
14:46

Ektor i Andre Erera. Nemoj samo da mi Mijatovic preporucuje igrace, pre neki dan nam je ukazao na Filipa Stuparevica, sram ga bilo da ga bude.

avatar
riquelme
Saturday, 06.07.2019
15:41

Pa ne moze da preporuci Azara i Pogbu kada Milan trenutno nema ni za prosecnog igraca iz Italije. Pedja je doveo bombasticne igrace i u Real u svom mandatu. Ali nije prepoznata ideja tj. nisu je pustili da zazivi.

avatar
REVOLT OF MILAN
Sunday, 07.07.2019
14:17

Nisam mu ni trazio Edena, ali, zar je na mestu da prica o Stuparevicu? Nemoj biti toliko siguran za te prosecne iz Italije.

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 06.07.2019
17:05

Ajde ja lupam teske gluposti i sprdam se okolo ali ti si buraz u nekom zescem tripu