Sudar velikana oko omladinca "Letećih magaraca"

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 08.07.2019.
22:13
Izvor: Sportske.net

Pred mladim Italijanom su čak tri opcije.

EPA-EFE/GIANNI NUCCI
EPA-EFE/GIANNI NUCCI

Povezane vesti

Mladi ofanzivac Kjeva Emanuele Vinjato će imati priliku da "pobegne" iz Serije B, gde će se naredne sezone takmičiti tim iz Verone. "Leteći magarci" su prošle sezone zauzeli poslednje mesto u Seriji A, što im je dalo priliku da relaksirano ulaze u neke utakmice pa je svoje minute dobio i mladi tinejdžer koji je znao kako da ih iskoristi.

Nastupio je na 12 utakmica "Kalča" gde je zabeležio po gol i asistenciju, takođe je standardan u mladim "Azurinima". Za sada se za Vinjatu interesuju Milan i minhenski Bajern.

Prema pisanjima Gazete delo Sport, Bavarci su spremni da ponude devet miliona evra za osamnaestogodišnjaka koji može igrati kao desno krilo, ali i iza napadača kao "desetka".

Čeka se odgovor Milana koji je u prošlosti takođe pokazivao veliko interesovanje za mladog ofanzivca. Sada su pred Emanuelom tri solucije, može da ostane u Seriji B sa Kjevom ili da prihvati transfer u neka od dva pomenuta kluba.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVOLT OF MILAN
Tuesday, 09.07.2019
07:19

Za Vinjata, ne za Vinjatu.

avatar
Budimo Realni
Tuesday, 09.07.2019
00:43

Zabijes jedan gol i imas jednu asistenciju u 12 utakmica i vrijedis 9 ili vise miliona..pa taj ucinak bi imalo nas 80% na ovom sajtu