Sudar titana za De Jonga, "Kopljanik" doneo odluku?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 24.12.2018.
14:20
Izvor: Sportske.net

Vezista Ajaksa dobio je ponudu koja ispunjava njegove zahteve i koju bi vrlo lako mogao da prihvati u danima pred nama.

Epa/Olaf Kraak
Epa/Olaf Kraak

Povezane vesti

"Pola" Evrope zagrizlo je za vezistu Ajaksa, pa danima unazad traju licitacije oko toga koji gigant će dobiti trku.

Frenkija de Jonga žele Mančester siti, Pari Sen Žermen, Barselona, Bajern...

Najsvežije informacije koje se tiču transfera sjajnog Holanđanina stižu iz Katalonije. "Mundo Deportivo" na naslovnoj strani današnjeg izdanja prenosi ekskluzivu vezanu za proces pregovora Barselone i menadžera Frenkija de Jonga.

Ako je verovati listu koji je dobro upoznat sa dešavanjima na "Kamp Nou", pregovori dve strane nalaze se u poodmakloj fazi i lako bi moglo da se dogodi da već u danima koji slede De Jong preseče i prihvati ponudu Katalonaca.

Pregovori dve strane intenzivirani su 13. decembra, nakon sastanka čelnika Barselone i menadžera Alija Dursuna koji predstavlja agenciju HCM Sport Menadžment.

Frenki de Jong

Dursun je u Barselonu doneo zaheve mladog veziste, Barselona neće imati problem da ih ispuni, ali se postavlja pitanje koliko će Ajaks tražiti za obeštećenje.

"Kopljanici" sigurno neće pristati na cifru ispod 70 miliona evra i u tom smislu Barsa najveću konkurenciju ima u Sitiju i Pari Sen Žermenu.

Postoji još jedan važan aspekt priče oko Frenkija de Jonga. Sam igrač želi u tim koji igra napadački fudbal i u tom pogledu Barsa, PSŽ i Siti nemaju alternativu.

"Mundo Deportivo" piše da bi Holanđanin uskoro mogao da prelomi i prihvati ponudu Barselone, a sama činjenica da su Katalonci već sve dogovorili sa Adrijenom Rabioom neće uticati na njihove aspiracije vezane za De Jonga.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stefoon
Tuesday, 25.12.2018
14:39

Ja sam gledao par puta kako decko igra i ne vidim bar ja nista posebno

avatar
dock
Tuesday, 25.12.2018
02:21

Ni jednom od navedenih timova ne treba ovaj igrac. Marketinsko nabijanje cene. Mozda im treba igrac tipa Eriksen, ali neiskusan "klinac" kao DeJong-NE.

avatar
PADAMNAGORE
Monday, 24.12.2018
18:38

Dodji u Arsenal. Mlad si, razvi se u dobroj ekipi i ligi i posle pici u Real, Barsu, Bajern ili tako neki klub koji je u top 5 na svetu... rano ti je sad za Barsu..

avatar
Floki
Monday, 24.12.2018
18:22

Prije 10 dana vijest kako ga je Psg kupio za 75 miliona i to sa naslovom GOTOVO! , a danas je vec blizi Barceloni.Pitam se samo za koliko timova ce po vama potpisati ovog ljeta?

avatar
ludi katalonac
Monday, 24.12.2018
16:05

De Jong i Rabio in
Rakitic i Rafinja i Denis Suarez aut

avatar
Unreal
Monday, 24.12.2018
15:45

Koja glupa konststacija da on hoce da igra napadacki fudbal i da to osim Barse ne igra niko...Siti ako ne igra ofanzivno pa kao nije u konkurenciji.

avatar
Tata Messi
Monday, 24.12.2018
15:34

Ako je istina da dolazi,resiti se Rakitica,Denisa i Rafinje