Subotić ''namignuo'', kolike su šanse da pređe u Liverpul?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 10.01.2017.
18:57
Izvor: Sportske.net

Srpski fudbaler je i dalje u potrazi za klubom, da li bi Liverpul bio preveliki zalogaj?

Twitter/Borussia Dortmund
Twitter/Borussia Dortmund

Povezane vesti

Neven Subotić se vratio na teren posle višemesečne pauze zbogpovrede i sada želi da nađe klub u kom će moći da se vrati u svojustaru formu.

Subotić nije u planovima Tomasa Tuhela, letos je bio na pragu prelaska u Midlsboro, ali je zbog zdravstvenih problema taj posao propao.

Engleski mediji podgrejali su opet priču o njegovom dolasku na ostrvu, ali ovaj put sa još većom pričom i mogućnosti da dođe u Liverpul.

Novinari Dejli Stara su kontaktirali Subotića i pitali ga da prokomentariše ovakve glasine i jasno je da bi Srbin jedva čekao da radi ponovo sa Klopom.

''Klop je devet godina bio moj mentor. Bio je uz mene, podržavao me je, hrabrio i verovao u mene. Sa njim sam u Dortmundu proveo najlepše iskustvo i uvek ću mu biti zahvalan na tome. Klop je veoma važna osoba za mene i dugujem mu mnogo'', rekao je Subotić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ObjektivniZvezdas
Tuesday, 10.01.2017
21:48

Nema nista od ovoga,nije ni Klop budala da kupuje igraca koji nije igrao 2 godine fudbal uz duzno postovanje prema Suboticu

avatar
dzo
Tuesday, 10.01.2017
21:02

Sanse su ravne nuli.Da bi u Engleskoj igrao moras da u sezoni nastupis u vise od 60 posto reprzentativnih meceva ili da si super ''mladi'' talenat pa da se posebna dozvola za tebe trazi i da je FA odobri,ta su pravila za internacionalce,ne za domace engleske igrace. Posto je batalio reprzentaciju morace neku drugu destinaciju da potrazi.

avatar
Benz9
Tuesday, 10.01.2017
23:25

To što si napisao ne vrijedi za igrače iz EU a Neven ima njemački pasoš tako da spada u tu kategoriju...

avatar
Red blood
Wednesday, 11.01.2017
10:18

Druze..Neven ima Nemacki pasos.

avatar
Liverpul Crna Gora
Tuesday, 10.01.2017
20:53

Nema sanse da se ovo desi...