Suarezovo hvala i zbogom!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 24.09.2020.
12:57
Izvor: Sportske.net

Urugvajac održao oproštajnu konferenciju.

Foto: EPA-EFE/Enric Fontcuberta
Foto: EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Luis Suarez napušta Barselonu, juče se opostio od saigrača, danas je održao i konferenciju za medije, na kojoj je rekao zbogom klubu za koji je nastupao u poslednjih šest godina.

Iskusni Urugvajac karijeru nastavlja u madridskom Atletiku, koji će pojačati za oko sedam miliona evra.

"El Pistolero" je pre šest godina stigao u Kataloniju za oko 82 miliona evra iz Liverpula, upisao je 283 takmičarska nastupa za "Blaugranu", postigao je 198 pogodaka.

Osvojio je sa Barselonom četiri titule u Primeri, jednu u Ligi šampion, kao i četiri trofeja u Kupu kralja, jedno Svetsko klupsko prvenstvo i jedan UEFA Superkup.

Nakon debakla od Bajerna u Ligi šampiona uprava je rešila da napravi velike rezove, jedva su uspeli da se dogovore sa Lioneolom Mesijem da ostane do kraja ugovora, dok su Suareza pokušali da prodaju.

Nisu hteli da mu daju čiste papire, niti da sa njim raskinu ugovor na svoju štetu, Urugvajac je pretio da će sedeti na tribinama do kraja ugovora, na kraju se pojavio Atletiko i svima rešio problem.

"Hvala navijačima koji su me podržavali i koji su navijali za mene od prvog dana, kao i svima sa Kamp Noua na velikoj podršci.

Sve to mi je jako važno i uvek će biti u mom srcu i želim da svi navijači znaju da ću uvek biti jedan od njih
", izjavio je Suarez na oproštaju od katalonskog kluba.

baner



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan100
Friday, 25.09.2020
22:35

Hvala ti legendo , mnogo puta si nas ucinio srecnima , sve najbolje u novom klubu !

avatar
Markyc
Thursday, 24.09.2020
15:22

Zubo legenda, nadam se da će osvojiti još neki trofej sa Atletikom. Koliko god da je mator, bio je jedan od najboljih i teško da će naći boljeg u skorije vreme.

avatar
Nemanjici
Thursday, 24.09.2020
14:49

Sto bi voleo da onom Pikeu glupom da jedno 3 komada pa se upravo pocese jos jedan put. Sramota kako vode klub.

avatar
Mirjevac
Friday, 25.09.2020
23:36

Kako to da da Pikeu, kad Pike ne brani? Pike igra drugu poziciju od Suareza i Suarez je imao 20 miliona platu, Barca ima mladje isto dobre igrace, mmladji jos manje plate! Naravno da je Suarez odlican iigrac i da je u Barci mnogo toga postigao i za sebe i za klub, ali godine i kriza zbog plate je doprinela da je morao da ode! Nije bas morao, mogo je da sedi do leta i da dobije platu, ali on je igrac i on je hteo da igra fudbal a ne da sedi! U Barci nisu puno stari igraci ostali, vec samo nekoliko mislim da su trojica, Pike, Buskets i Alba, i njima je nadjena zamena, tako da ce oni da bbudu samo rezerva, oni ce igrati dok se mladi ne u igraju i posle im sledi klupa!

avatar
Nemanjici
Monday, 05.10.2020
10:42

Alo decko Pike je stoper a Suarez napadac ATM. Ne znam sta ti nije jasno. Osvesti se covece. Ne bi mu dao ni 3 miliona koja je rupa. To se nije videlo dok su igrali Injesta, Xavi i ekipa jer se lopta nije gubila

avatar
Mirjevac
Tuesday, 29.09.2020
17:09

Nemanjici: Pike ne igra istu poziciju ko i Suarez, pike nema platu id 20 miliona ko i suarez vec duplo manje! Poke ima dve godine manje id Duareza i on igra poziciju gde se moze igrati i sa 35 godina, spice igrac mora da bude mladji igrac da bi mogo da postize golove i da trci!

avatar
Nemanjici
Monday, 28.09.2020
13:47

Kako da mu da 3 komada? Pa kroz noge MIrijevac. Jer Pike je rupa samo takva. Zivi bili pa videli. Bilo je mesta za Pikea a za Suareza nije. Sramota

avatar
Provokator
Thursday, 24.09.2020
14:30

Barsine glavne snage su igraci koji imaju 32 godine ili vise, mogu stici daleko ali tesko da mogu garantovati najvise domete, zato je revolucija neophodna. Medjutim, njihov nacin(uprave) da se stvari promene je uzasan, nasilan i bez postovanja prema igracima koji su toliko toga pruzili klubu. Koliko god bili u teskoj finansijskoj situaciji, ne postupa se tako ni sa igracima koji i nisu ostavili neki trag, a tek ne sa legendama kao sto je Suarez. Boljeg na toj poziciji mozda nikada vise nece ni imati.

avatar
Mirjevac
Thursday, 24.09.2020
20:02

To su bili SAMO igraci kluba a ne sinovi ili akcionari kluba, vec samo igrai, i njima vreme prolazi, kad ostare menjaju se za mladje i taj proces traje od kad je sveta i veka! Nijedan igrac barcelone nije isteran na put ili odpuscen a da mu ugovor jos uvek vazi, tako da svo igraci koji imaju vazeci uovor a otisli su, svako od njih je mogo da ostane u klubu sve dok mu ugovor traje, tako i ovi, barca nijednom igracu nije otezavala odlazak, za Raketica je barca pristala skoro da mu da besplatno da bude slobodan igrac da bi se vratio u Sevilju, posto je Sevilja tako htela i Raketic je to dobio od barce, tako je i sa Vidalom kojeg je isto tako Iner hteo, sa Suarezom je isto barca postupiladobro, ona je isterala Suarezu da u prvoj godini dobije onoliko novca koliko je imao u barci tako i u drugoj godini, plata mu je 7,5 miliona po godini a Suarez ce da dobije pored toga ostatak novca da bi potpunio koliko je imao u barci! Barca je trazila od Atletika da plati nesto za Suareza, zato sto Atletiko sa Grizmanom nije bio fer prema barceloni! Tako da je barca samo naplatula i za njega simbolicnih 6 miliona i nije htela da oteza Suarezu da potpise za Atletiko! Barca j svim igracima placala plate skoro duplo vise od ostalih klubova a mogla je da im placa manje, ali poosto je klub puno zaradjivao zasto nebi i igaci zaradjivali, tako da su barcini iigraci i vise nego dobro placeni! Tako rade i ostali klubovi samo sto manjeplacaju igrace!

avatar
Provokator
Friday, 25.09.2020
18:01

Samo 2 reda ovog lupetanja je bilo dovoljno, dalje i nisam morao.