Suarez "spor i debeo", procurela Barsina lista zamena!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 02.11.2018.
11:55
Izvor: Sportske.net

Posle "El Klasika", Urugvajac se narugao kritičarima, ali rekao i da zna da Barsa traži zamenu. Samo, to deluje kao najteži posao na svetu...

Beta/AP Photo/Andrea Comas
Beta/AP Photo/Andrea Comas

Povezane vesti

Nakon što je uništio Real Madrid, Luis Suarez je podsetio kritičare da su pričali da je "spor i debeo" i da je prošlost kluba.

"Znam da im sad nije lako, ali neka sačekaju, neću ja još dugo, mada me ne otpisujte. Znam i da Barsa traži zamenu, ne krivim klub, imam 31 godinu, treba neko da me nasledi", izjavio je nakon pobede i tri gola za vikend "El Pistolero".

U samom klubu nema alternativu, Munir El Hadadi je produžio ugovor, ali Marokanac nije klasičan napadač. Pako Alkaser se ponovo rodio u Dortmundu, ali njemu u klubu ne veruju.

Traži se novi napadač, lista je navodno svedena na pet imena.

Prvo je Hari Kejn, međutim on je i najteža opcija, cena mu je sigurno veća od 200 miliona evra, hoće ga i Real, ali teško je verovati da Totenhem uopšte hoće da pregovara o prodaji svog bombardera.

Lakše opcije su Timo Verner, koga hoće Bajern, kao i Kasper Dolberg. Ali Danac nije neko ko bi se lako uklopio, nakon fantastičnog starta, imao je dosta problema sa povredama, čini se da Barsa nije više zainteresovana.

Ali, jeste za Maurita Ikardija. I ovo izgleda kao teško, Mesi ga ne voli zbog onog što je napravio njegovom prijatelju Maksiju Lopezu. Ikardi je bio u "La Masiji" svojevremeno, ali je otišao u Italiju, imajući u vidu Mesijev uticaj, ovo bi baš bilo iznenađenje.

Ali, sa druge strane, Nikolas Pepe iz Lila jeste opcija koju Leo podržava, dok Arijedo Brajda pokušava da dogovori transfer Pjonteka, senzacije iz Đenove, Ligurijani su odbili 50 miliona od Napolija, videćemo može li Poljak da nastavi da teroriše odbrane Serije A, ili je samo bljesnuo.

Barsi je mnogo problema napravilo odbijanje, odnosno činjenica da se Antoan Grizman predomislio, pa sada mora da traži napadača. Ređaju se imena, ali neko kvaliteta Suareza bi bio papren...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ixyco96
Saturday, 03.11.2018
00:03

kakav Hari Kejn.. jos 200 m?? hahahhhahahaha

avatar
NikkiCFC
Friday, 02.11.2018
19:12

Jos jedan igrac koga nece moci da zamene pored Mesija naravno.

avatar
Agent Provocateur
Friday, 02.11.2018
18:51

Nema zamene na vidiku, Suarez je ovakav i onakav ali ima njuh za gol kakav retko ko ima od aktivnih fudbalera. Svi te klase su u slicnim godinama poput Obamejana, Kavanija ili Levandovskog recimo a postavlja se pitanje kako bi se Kejn uklopio, da ne pricamo koliko para treba dati za istog.

avatar
neme
Friday, 02.11.2018
15:45

Ha ha ha dabogda bio ovako spor debeo i nikakav jos pet godina☺☺☺ovakvu silu i masu na takvu brzinu nisam video od zubatog ronalda.mislim kad defanzivac udari u njega da je to kao da ga je tenk udario.

avatar
adidas forever
Friday, 02.11.2018
14:56

Od svega ovoga najinteresantniji mi je način na koji se dolazi do informacije šta to Leo podržava. :D Ako su 'izvori' isti kao do sada onda je jedino sigurno da Nikolas Pepe iz Lila neće doći u Barsu. :D

avatar
Jasminn
Friday, 02.11.2018
14:40

Jao liste im. Napadac je najbitnija pozicija. Dzaba ti sveeee ako nemas nekog ko ce dati gol....i oni ko fol na toj listi da zanjeni Suareza imaju nekog Danca ili nekog iz lika iz Lila ili Djenove. Od svih nabrojanih jedino mi se svidja Werner al pitanje je jel jos uvijek zelen za prvog spica. Uz njega bi ganjao jos nekog

avatar
Anonymous Official
Friday, 02.11.2018
14:10

Icardi je najbolja opcija