Stvorene su potrebne okolnosti, Žiru za vikend menja klub?!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 15.01.2020.
13:58
Izvor: Sportske.net

Francuski mediji prenose da je napadač nadomak odlaska sa "Bridža".

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Pisali smo danas, Roma je angažovala Matea Politana iz Intera, ofanzivac se vratio u Rim posle sedam godina i igraće za "Vučicu" kao pozajmljen fudbaler "Neroazura".

U suprotnom pravcu otišao je Leonardo Spinacola, koji će za Inter takođe igrati na pozajmici do kraja takmičarske godine.

Odlaskom Politana, Inter je pripremio teren za još jedan transfer, kako prenose francuski mediji, Olivije Žiru bi do kraja sedmice trebalo da pojača redove "Neroazura".

Kako stoje stvari, Inter i Čelsi bi mogli da se nađu ovih dana na visini obeštećenja od 6,5 miliona evra, uz određene bonuse.

Očekuje se da za vikend Žiru stigne u Milano, kako bi odradio lekarske preglede i potpisao ugovor na dve i po godine sa ekipom Intera.

Konteu je dakle ispunjena još jedna želja, bokove je ojačao pomenutim Spinacolom, čeka se još samo pojačanje u veznom redu, pisali smo da je Kristijan Eriksen pristao na ponudu "Neroazura", ali su nastali i određeni problemi, o kojima više možete pročitati OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
INTERnacionalist
Wednesday, 15.01.2020
16:19

Pravi džoker igrač, pored Loutara i Lukakua Inter će imat i jaku klupu sa Žiruom, Sančezom i mladim supertalentovanim Espozitom!