Stvari izvesne, šta je najviše što Čelsi može da izvuče za Azara?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 12.02.2019.
10:51
Izvor: Sportske.net

Nemaju mnogo opcija, jedna se nameće, ali se oni tu neće mnogo pitati...

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Sve je jasnije da Eden Azar napušta Čelsi, a samo je pitanje šta "Plavci" na leto mogu da izvuku od odlaska Belgijanca.

Dve stvari su jasne, on nema nameru da produži ugovor, ako treba ostaće još sezonu i otići kao slobodan igrač, druga je da Real neće platiti 100 miliona koliko će Čelsi tražiti sledeće leta.

Mediji u Engleskoj bave se procenama šta klub iz Londona može da dobije. Mnogo više od novca ih zanima eventualno neki igrač kao deo sporazuma, a Asensio nije na marketu. Isko jeste, ali samo ako Solari ostane, tako da bi Garet Bejl mogao da bude opcija.

Zavisiće od Velšanina, nema neku posebnu nameru da se vraća, ukoliko mu Real ne kaže da na njega ne računa, a i tada bi bilo pitanje da li bi prihvatio Čelsi.

Podsetimo, na leto stiže Pulišić koji će biti pokušaj da se zameni Belgijanac, ali većina se slaže da to nije ista klasa igrača.

Bejl je zanimljiva opcija jer bi mogli da ga iskoriste na više pozicija, ali pitaće se i trener, niko ne veruje da će Sari ostati na klupi...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
foreverblue
Tuesday, 12.02.2019
14:12

Sari ima podršku uprave, ali što bi to objavio kad je laž popularnija, bejl je rizik zbog povreda, pouzdani izvori su rekli da je kutinjo plan a, a isko plan b ako ode eden, da bejl nije imao povrede jasno je da bi on bio bolji igrač od ove dvojice, ali tako je, kako je.

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 12.02.2019
18:25

Kutinjo i Isko mogu da igraju LCM kod nas nikako na krilo. Trebaju nam golovi. Pepe, Kjeza...

avatar
damjan89
Wednesday, 13.02.2019
01:42

Icardi i Richarlison...Ovaj drugi je realna opcija, Celsi ga trazi i mislim da moze da zameni Azara, a pritom ce nam trebati napadac top klase, ako ne moze Ikardi onda bi voleo da vidim Jovica ili Lukakua kome se blizi odlazak iz Junajteda...Koutinjo samo ako bi bio 100ak miliona, sve vise od toga je bacanje para...Znaci 3 igraca koja bi kostala oko 200m i pritom da se prodaju Morata, Bacuaiji, Drinkvoter, Alonso, Luiz i Pedro...Vratice se Zuma i Bakajoko i oni zasluzuju sansu...Mislim da bi cak bili i u plusu i imali bolji tim

avatar
foreverblue
Tuesday, 12.02.2019
22:41

Kutinja više vidim na krilu, za iska si možda upravu. Osim njih jedna od meta mi je insinje koji je levo krilo, kad sam ga prvi put spomenuo rekao si da bismo insinjea doveli samo ako ode eden. Tad sam rekao da bih u tom slučaju najviše hteo insinjea, ali nisam razmišljao o igračima koji nisu primarno krila, morao bih dobro da razmislim koga bih najradije od ove trojice, ali s obzirom da su pouzdani izvor napisali da je kutinjo plan a, a isko plan b ako ode azar, veće su šanse da su viđeni kao krila (iako mislim da je bolje da je isko levi u veznom, a kutinjo gore).

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Tuesday, 12.02.2019
12:45

Ako smo uzeli za Kurtou 45 uzet cemo barem duplo za Azara. Zivi bili pa videli.

avatar
Anonymous Official
Tuesday, 12.02.2019
18:44
avatar
Mangus
Tuesday, 12.02.2019
12:44

Ni Azar nije bio "ta klasa" kad je presao u Celzi, vec talenat koji je izrastao u vrhunskog igraca, iako nije ni blizu dostigao potencijal koji mu se predvidjao.
Pulisic je talenat, sa mnogo iskustva u nogama iako ima tek 20 godina i sa pravim pristupom moze biti i bolji od Azara.
Ne znam da li je Celziju pametno da uzima Bejla. Igrac koji je vise u bolnici nego an terenu a pritom kosta kao sam djavo.