Strepe u Madridu, hoće li Real napraviti Barseloninu grešku?

Autor: Nikola Miloradović
utorak 01.09.2020.
12:53
Izvor: Sportske.net

Lionel Mesi hoće da napusti Barsu, hoće li nešto slično sebi dozvoliti "Los Blankosi"?

EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA
EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Lionel Mesi je izgleda rešen da napusti Barselonu, svaki dan dobijamo nove informacije iz Španije, klub po svaku cenu želi da ga zadrži, spremni su da mu daju i novi ugovor.

Ipak, izgleda da je Argentincu prekipelo, voleo bi i da ponovo sarađuje sa Gvardiolom, Siti sprema teren za njegovo angažovanje, uskoro ćemo saznati da li ćemo i Mesija gledati u Premijer ligi.

Navijači će teško oprostiti upravi Barselone što jedan od najboljih igrača svih vremena neće svoju karijeru okončati na "Kamp Nou", a kako stoje stvari, slična situacija bi mogla da se odigra i u Madridu.

Naime, kako prenosi španski mediji, "kraljevski" klub nije uspeo da se dogovori sa kapitenom Serhijom Ramosom oko produžetka saradnje.

Njegov aktuelni ugovor sa klubom ističe na leto naredne godine, dakle ušao je u poslednju godinu ugovora i vremena za pregovore oko nove saradnje je sve manje.

Problem je nastao u tome što Ramos želi još dve godine na ugovoru sa Madriđanima, dok bi Real da mu na sadašnju saradnju doda još 12 meseci.

Mesi

Ramos je i pre pet godina bio na izlaznim vratima kluba zbog slične situacije, nisu mogli da se dogovore oko novog ugovora, ali su na kraju ipak pronašli zajednički jezik.

Ukoliko do januaru ne postignu dogovor, Ramos će već u prvom mesecu naredne godine moći da pregovara sa stranim klubovima i Real se tu neće ništa pitati.

Ramos je i u poznim igračkim godinama pokazao da je jedan od najboljih na svetu, pre svega on je pravi lider "kraljevskog" kluba i na terenu i van njega, pa se čini da bi bila ogromna greška dozvoliti mu da ide.

Videćemo da li će se dve strane dogovoriti, Perezu bi bolje bilo da ne pravi greške koje je Bartomeu napravio u Barseloni, to je sasvim jasno.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Tuesday, 01.09.2020
17:48

Nije poredivo sve i da Ramos sutra napusti Real. Da Real nije los k'o sto jeste i njegov znacaj za Real bi bio znatno manji, a uostalom Perez ce lako dovesti dobrog stopera. I ne samo to vec sa dovodjenjem par igraca Perez moze vratiti Real tamo gde bi i trebao da bude.

Sa druge strane znacaj Messija za Barsu je bio neuppredivo veci, a sa ovim sto je Bartomeu uradio na unistavanju Barse vise niko od fudbalera nema nikakav znacaj za njih, pa ni Messi. Barsu od pocetka povratka na mesto gde bi trebala da bude deli jis najmanje 7 meseci, a potom nabavka novog trenera i 70% novih igraca. Bice to svakako dug, naporan i skup proces...

avatar
GoHardV3
Wednesday, 02.09.2020
12:45

Do you 8-2 much? Nije ti dobro druze, samo nemoj suze molim te :D

avatar
P. S.
Friday, 04.09.2020
13:46

Za razliku od tebe meni je vrlo dobro, što se da lako videti iz tvojih i mojih komentara.

avatar
Amalainter
Tuesday, 01.09.2020
14:44

Ramos vise vredi Realu cak i od Ronalda..tako da ako bas ne bude nerealan ostaje sigurno do kraja karijere

avatar
Mirjevac
Tuesday, 01.09.2020
14:05

Real bi trebao da se ponovo rodi kad se resi Ramosa, Ramosa kostolomca i rekordera u dobijenim kartonima i crvenih i zutih! Ramos baci real u gubljenju i padanju i na kraju skoro svake sezone, Perez mora da potplacuje sudije da ga cupaju, ove sezone ne samo sudije vec i Var se morao potplaca! Zato bi trebalo Ramosa sto dalje od Reala!

avatar
GoHardV3
Wednesday, 02.09.2020
12:44

Ramos je veci od cele BarseLoLne. 8-2 :D

avatar
Hannibal Lecter
Tuesday, 01.09.2020
12:57

To je nikakva prepreka... svakako će biti naredne dve godine u Realu i Zidan ga sigurno vidi u tom periodu kao stub odbrane.