Stouk doneo konačnu odluku - Kraj za Hesea!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 01.05.2018.
18:31
Izvor: Sportske.net

"Grnčari" prelomili, Španac više ne mora da se vraća na Ostrvo.

Epa/Etienne Laurent
Epa/Etienne Laurent

Povezane vesti

Fudbalski klub Stouk doneo je u utorak konačnu odluku po pitanju Hesea Rodrigesa (25) koji je sezonu na izmaku proveo na "Britanija" stadionu kao pozajmljen igrač Pari Sen Žermena.

"Grnčari" su poručili Heseu Rodrigesu da se na njega više ne računa i da više nije u obavezi da se pojavljuje na treninzima i u klubu sve do isteka pozajmice.

Bivši fudbaler Real Madrida odigrao je poslednju utakmicu u dresu Stouka krajem marta, a potom je prekršio klupsku disciplinu i navukao na sebe gnev čelnika kluba i menadžera Pola Lamberta.

Pošto se Stouk grčevito bori za opstanak odlučeno je da se na priču sa Heseom stavi tačka, tako da Španac više nema nikakvih obaveza prema engleskom timu i period do početka priprema za narednu sezonu može da provede na način koji želi.

Španac je u sezoni na izmaku upisao svega 13 nastupa za Stouk, a u proseku je na terenu provodio nešto manje od 47 minuta u igri. Zanimljivo je da je pozajmica počela bajkovito jer je 19. avgusta prošle godine Hese postigao pobedonosni gol u duelu sa Arsenalom, ali se ispostavilo da je to bio njegov jedini pogodak za Stouk.

Hese je pre nepune dve godine prešao iz Real Madridao u Pari Sen Žermen za sumu od 25 miliona evra, ali je već posle pola godine prosleđen na pozajmicu u Las Palmas, da bi prethodnog leta ponovo bio ustupljen drugom klubu.

Leto bi trebalo da ponudi konačan odgovor na pitanje šta će biti sa Heseom jer Španac sa PSŽ-om ima ugovor do 30. juna 2021. godine. Ako je za utehu, Heseu ostaje nada da će posle dolaska Tomasa Tuhela na "Park Prinčeva" dobiti šansu za novo dokazivanje.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Di Stéfano
Tuesday, 01.05.2018
22:48

Kolašinac ga vratio na fabričko... Bukvalno

avatar
GoHard#aporla13
Tuesday, 01.05.2018
19:21

Bio je identican Ronaldu, upropastio ga Kolasinac drvoseca.

avatar
REDsYNWA
Tuesday, 01.05.2018
19:08

Sta ti je odluka jedna losa i ode zivot u skroz drugom smeru ..