Štoper od 50 miliona, odbio ga Juve, hoće li i Inter?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 13.08.2017.
09:44
Izvor: Sportske.net

Nikako da ga se oslobode...

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Pep Gvardiola nikako da se oslobodi Elijakima Mangale.

Francuz, jedan od najskupljih defanzivaca u istoriji je bio u Valensiji na pozajmici, za njega nema mesta, nuđen je na pozajmicu Juventusu, "Bjankoneri" su odbili.

Sada Žorge Mendeš pokušava da ga dovede u Inter, takođe na pozajmicu.

Naime, Spaleti koji ima Škrinjara i Mirandu kao startni par štopera, traži još jednog centralnog defanzivca, Nastasić je prva meta, ali Šalke ne popušta.

Da li bi Mangala bio rešenje, teško je reći, očajan je od kada je napustio Porto, ali je moguće da bi Inter mogao da ga uzme jer ne košta ništa, a onda novac preusmeri u pojačavanje neke druge linije u timu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čerek Republika Srps
Sunday, 13.08.2017
10:22

Covek je u Portu bio zver, doslovno. Jak kao tenk, sve je rusio pred sobom. Sta se desilo,ostaje misterija. Mislio sam da ce vratiti karijeru na pravi put u Valensiji, jer je na pocetku poceo da igra jako dobro ali....

avatar
Sunday, 13.08.2017
13:20

Desilo se da je decko doveden za ogromne pare, a umesto njega Mancini forsirao rupu i penzionera Demikelisa. Ni Mangala se nije pokazao, ali bolje da je njega forsirao da se uigra, jer sa njim mozes da dobijes vrhunskog stopera za narednih 10 godina. Ali neeee, Demikelis ce svojom brzinom i losim pasevima vise pomoci timu... Ja mislim da je to najvise unistilo lika. Plus kad ode Demikelis konacno, oni kupili Otamedija. Trebalo je coveku da se privikne na sistem i ligu. Kosjelni je kiksao prvih par sezona kao nenormalan, pa postao covek jedan od najboljih stopera u ligi.

avatar
Čerek Republika Srps
Monday, 14.08.2017
13:44

Ima i toga, ali s obzirom koliko je plaćen i sa kakvom reputacijom je doša, trebao je ODMAH biti pojačanje. Siti nije imao vremena a ni strpljenja da ga čeka. Najtužnije je što se on nije nigde nakon Porta snašao. Delovalo je da će u Valensiji da vrati karijeru na pravi put ali je nakon nekoliko kola ponovo počeo da neshvatljivo kiksa.

avatar
tino24
Sunday, 13.08.2017
10:14

Vratio bih ja njeg u Valenciu, produzio posudbu ili nesto..bio je odlican prosle sezone..to je njegov nivo, nije on za top klubove..

avatar
NikkiCFC
Sunday, 13.08.2017
10:10

Siti bas ima duboku klupu. Mangala je juce bio jedini defanzivac na klupi. Nisu se oslobodili ni Nasrija ni Bonija.

avatar
Amalainter
Sunday, 13.08.2017
10:04

Na pozajmicu sa pravom otkupa za male pare..bio bi idealan potez ako bi kojim slucajem proigrao..Nema se sta izgubiti

avatar
R V T
Sunday, 13.08.2017
09:49

Nije Zorge nego Zorz. Zorge LOL