Stop za Italijane, vezista čeka Real i Barsu?

Autor: Ivan Cvetković
subota 21.03.2020.
09:17
Izvor: Sportske.net

Španac privukao pažnju svojim igrama od početka sezone.

EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC
EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC

Povezane vesti

Real Madrid i Barselona ne odustaju od jednog od najtraženijih španskih fudbalera u ovom trenutku.

Fudbaler Napolija Fabijan Ruiz odložio je razgovore o produžetku ugovora sa italijanskim klubom kako bi razmotrio sve moguće opcije u ovom trenutku.

Ruiz je stigao iz Betisa 2018. godine i postao jedan od ključnih igrača na San Paolu, a to nije promaklo najvećih španskim klubovima.

Njegov aktuelni ugovor sa Napolijem ističe 2023. godine, De Laurentis ništa ne želi da prepusti slučaju, te je voljan da već sada "blindira" 23-godišnjeg vezistu.

Barsa ima svog aduta u vidu Kikea Setijena koji dobro poznaje kvalitete fudbalera kojeg je trenirao u Betisu, no postavlja se pitanje koliko će dugo iskusni stručnjak ostati na klupi Katalonaca.

Kazino baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Saturday, 21.03.2020
19:43

Izgradio se u dobrog igraca, naj verovatnije ce u barci, posto je ostao u dobrim odnosima sa Kikeom Setijenom, a on je sad trener barce! Barca je u krizi sa dobrim igracima sredine, posto ce da joj odu nekoliko njih, Vidal ce da ode, Raketic i mozda jos i Artur posto se nesto suska oko zamene za Lautara, i mocice odma da igra! U realu ima velike konkurencije i tamo ce sedeti na klupi! Zato ce racunam doci u barci?

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Saturday, 21.03.2020
11:20

Odlican igrac ali sigurno nece biti jeftin jer ga se Napoli ne planira odreci tako lako sigurno oko 80tak mil