Stižu "narandžasti" centaršutevi za Mitra!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 14.01.2019.
14:58
Izvor: Sportske.net

U London uskoro stiže veliko pojačanje.

EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU
EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

Povezane vesti

Fulam ove sezone očekuje žestoka borba za opstanak u Premijer ligi.

Nije se mnogo promenilo ni nakon odlaska Slaviše Jokanovića, ekipu je preuzeo Klaudio Ranijeri pred kojim je težak zadatak.

Uprava je odlučila da mu pomogne u misiji tako što će na Krejven Kotidž uskoro stići fudbaler Bešiktaša Rajan Babel, tvrde holandski mediji.

Engleski klub se cenkao sa Turcima koji su ipak na kraju dobili ono što su tražili  - dva miliona evra na ime obeštećenja.

"Crni orlovi" nisu u situaciji da mogu da biraju jer su u velikim finansijskim poteškoćama, pa je plata Holanđanina preveliki teret za njihov budžet.

Ukoliko se sve završi kako treba, Babel će se vratiti u engleski fudbal gde je već nastupao za Liverpul u periodu od 2007. do 2011. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Z
Monday, 14.01.2019
16:26

Sirle, Vitolo, Babel to su sve "istroseni" fudbaleri....talenti koji nisubostvarili pun potencijal. Nadam se da maleni Sesenjon nece njihovim stopama

avatar
Agent Provocateur
Monday, 14.01.2019
16:19

Ne znam u kakvoj je formi ali stalno ga zovu u reprezentaciju a fulamu treba bilo kakav kvalitet da se pojaca mada vise pozadi nego napred ali sta je tu je. 2 miliona je bas ono, kusur.

avatar
RIP-chechk
Monday, 14.01.2019
16:07

Dovode Balela a odbrana ni za Cempionsip.