Stiže ponuda iz snova za Sančeza, Arsenal će je prihvatiti, Čileanac ni da čuje!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 29.10.2017.
11:44
Izvor: Sportske.net

Ovaj klub baš nema sreće, imaju novac, ali im nedostaje ono drugo, reputacija. Kada pogledate ko ih je sve odbio, stvari su jasnije...

EPA/WILL OLIVER
EPA/WILL OLIVER

Povezane vesti

Arsenal će pokušati da proda Aleksisa Sančeza u januaru. Sve se više priča da je praktično Venger prelomio, da je Čileanac glavom van kluba, da ga je dotukao neuspeh Čilea i da se "Guneri" nadaju da će uspeti da izvuku novac za njega, iako do kraja ugovora ima osam meseci.

Ali, problem je baš u time, čak ni Mančester Siti ne želi da troši novac na igrača koga bi mogli na leto da dobiju besplatno, a i Pari Sen Žermen isto razmišlja.

Pominje se i Real, svakako da će Čileanac moći da bira, a jedini koji bi ga platio je, verovali ili ne, Everton.

Kuman je letos hteo Žirua, kada su ga smenili, rekao je da je to zbog toga što nije doveo napadača koga je želeo, za sada nema naslednika, ali svejedno bogati gazda "Karamela" Farhad Moširi želi bombu, Aleksisa Sančeza.

Arsenal bi pristao, pišu engleski mediji, 35 miliona za igrača koga gubi na leto bez obeštećenja, tim pre što im Everton nije rival je ponuda koja se ne odbija.

Ali, za ovaj transfer nema šanse, jer ono što Arsenal hoće, Sančez neće. Za njega bi to bilo fudbalsko samoubistvo, želi da igra u Ligi šampiona, Everton će ove godine u najbolju ruku biti prosečan.

David Ansvort koji će danas voditi tim protiv Lestera, kao privremeni menadžer ima zadatak da učini tim koliko toliko stabilnim pre nego što nađu rešenje.

Novca imaju, garantovali bi i veliku platu Sančezu, ali ni izbliza ono što može da dobije letos. A i čak kada bi novac bio veći nego u drugim klubovima, jasno je da Čileanac ne bi pristao da ode među "Karamele".

Everton baš nema sreće sa napadačima, osim Žirua, odbio ih je letos i Dijego Košta, pa iako su zaradili ogroman novac na prodaji Lukakua Junajtedu, nisu uspeli da privuku nijedno veliko ime, osim Runija koji se vratio kući i do sada dao četiri gola u prvenstvu. Koliko je problema imao Kuman sa napadačem neka posvedoči činjenica da se uzdao u Nijasea, koga je odmah eliminisao čim je stigao na "Gudison park" i još bio ljut što je nekadašnji igrač moskovske Lokomotive odbijao u prvi mah da napusti "Karamele".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ronaldinho10
Sunday, 29.10.2017
16:47

Najbolje covjek zeli otic od Arsenala da osvaja trofeje a ono sada kao u evertonu koji se trenutno nalazi na poziciji koja vodi u cempionsip hahah mislim stvarno

avatar
Plava Horda
Sunday, 29.10.2017
16:39

Ovima iz Evertona bi bilo bolje da prate model Monaka i Benfike nego sto pokusavaju da budu mali City.

avatar
barça mes que un clu
Sunday, 29.10.2017
19:16

I celzi je mali.

avatar
barça mes que un clu
Monday, 30.10.2017
20:46

Mene poraz ne dotice, sve je to u sklopu fudbala. Ali stvar je takva da celzi ne spada u velike klubove.

avatar
Plava Horda
Sunday, 29.10.2017
22:23

Neka je, sto je manji vise vas bole oni silni poraza a nama su drazi, posebno 2012a kad smo vam uzeli titulu i onemogucili da pre Reala udjete u istoriju.

avatar
Gangula 2.0
Sunday, 29.10.2017
16:34

Ovo je smejurija.

avatar
Che Wolfasin
Sunday, 29.10.2017
16:10

Ako Arsenal izbori LS mogao bi da ostane i u Arsenalu, ali teško. Bolje ga je zadržati do isteka ugovora i imati top igrača nego ga prodati za siću.

avatar
mak_juventino
Sunday, 29.10.2017
14:55

Ne radi se tako , polako , dovedite mlade igrace , sacuvajte tim , kroz par godina mozda budete u poziciju da privlacite igrace svetske klase , ovo sada je vic

avatar
Garban
Sunday, 29.10.2017
13:19

Da je Perez pametan pa da ga dovede u januaru, još bi imao pravo učešća u LŠ. Perezu sigurno ovaj novac ne predstavlja problem kad isto toliko daje na klinca od 16 godina.

avatar
7omman
Sunday, 29.10.2017
13:18

A nije lud stvarno...