Stiže li Velbek u Humsku?

Autor: Đorđe Đokić
ponedeljak 01.09.2014.
18:38
Izvor: Sportske.net

Hoće li Deni Velbek biti najveće pojačanje Totenhema u ovom prelaznom roku? Još nekoliko sati imaju Pevci da pokriju platu reprezentativcu Engleske ili nađu neko drugo rešenje.

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Deni Velbek će po svoj prilici ipak napustiti Old Traford, posle dolaska Falkaa jasno je da nema čemu da se nada kad je minutaža u pitanju u dresu kluba u kom je odrastao.

Lokalni navijači Junajteda su besni, dolazak Kolumbijca će zapušiti usta armiji navijača, ali ako pitate bilo kog navijača iz samog grada, Deni Velbz je momak iz kraja koji predstavlja ono što Junajted jeste. Ipak, ni Glejzeri ni Van Gal ne obraćaju mnogo pažnje na njihovo mišljenje pa je Velbek na putu za London.

Totenhem je ubeđen da će stići do njegovog potpisa u poslednjim minutima prelaznog roka. Hoće li u pitanju biti pozajmica ili prodaja, to je pitanje. Junajted želi 5 miliona funti za godinu, ali nije baš rad da ga "proda" rivalima za mesto u Ligi šampiona. Pre bi da Velbz ode u Sanderlend koji želi da pokrije njegovu platu (5 miliona funti).

Sa druge strane, Velbek želi među Pevce, misli da bi igrao kod Poketina u kvalitetnom klubu. Problem je što Totenhem želi da ga kupi za 15 miliona funti, a Junajted ne bi da ga odmah proda.

Arsenal vreba iz prikrajka, nije isključeno da Venger koji ceni Velbeka reaguje u poslednjim trenucima.

Najrealniji ishod je ipak Vajt Hart Lejn, a onda i Humska za par nedelja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke