Stigle dve ponude za hit Mundijala, na potezu Barsa!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 04.07.2018.
21:12
Izvor: Sportske.net

Oduševio je u Rusiji, sada bi mogao da promeni sredinu.

Epa/Alejandro Garcia
Epa/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Jeri Mina je u januaru stigao na "Kamp Nou" iz brazilskog Palmeirasa, ali nije zadovoljio čelnike katalonskog kluba, pa se činilo da će u rekordnom roku promeniti sredinu.

Ipak, partijama na Mundijalu oduševio je fudbalsku javnost, "Kafeterosi" su nesrećno ispali od Engleske na penale u osmini finala, a upravo je štoper Barse u 93. minutu pogodio za izjednačenje i tako dao šansu svojoj reprezentaciji da se plasira među osam najboljih.

Nisu uspeli, ali će Mina po dobrom pamtiti ovo Svetsko prvenstvo, postigao je tri gola, Kolumbija je sa njim u startnih 11 primila samo jedan gol i to sa penala od reprezentacije Engleske.

Već su brojni timovi pokazali interesovanje za njegove usluge, Barsa je bila spremna da ga proda, kako bi otvorili mesto za angažovanje još jednog stranca, najverovatnije Artura iz Gremija, ali bi sada mogli da se predomisle.

Ipak, dva kluba veruju da mogu da nateraju Barsu da ga proda, u pitanju su Everton i Fenerbahče.

Jeri Mina Kolumbija

Ekipa iz Liverpula je doživela velike promene ovog leta, nakon neuspelih ulaganja od pre godinu dana, odlučili su da promene trenera i sportskog direktora, ekipu će predvoditi Marko Silva, dok će za transfere biti zadužen Marsel Brands, koji je stigao iz PSV Ajndhovena.

"Karamele" su navodno poslale i ponudu za usluge kolumbijskog defanzivca, spremili su 24 miliona za usluge Jerija Mine.

Što se tiče Fenerbahčea, imaju velike ambicije, Filip Koku je postavljen za novog trenera, a sada žele da pojačaju odbranu fudbalerom Barse, pa su za njegove usluge poslali ponudu još "težu" od Evertonove, spremili su 30 miliona evra za Kolumbijca.

Za Minu je zainteresovan i Liverpul, ali je jasno da "Redsi" sada moraju da požure, ukoliko žele 23-godišnjeg fudbalera u svojim redovima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bookmaker81
Friday, 06.07.2018
11:17

Nije mi jasna Barsa. Covek dosao pre pola godine,okarakterisan kao "nije zadovoljio",a pri tom nije ni dobio pravu sansu. Odmah navalili da ga se otarase,a godinam drze izlomljenog Vermalena,za koga je san 10 meceva u sezoni. Mina,mlad,jak skocan,odlicna igra glavom. Igra jednostavno pozadi,ne komplikuje. Zasluzuje sansu.

avatar
Thursday, 05.07.2018
09:44
avatar
Stefoon
Wednesday, 04.07.2018
22:05

Za 50 miliona i da razmisle da ga puste

avatar
Karambol
Wednesday, 04.07.2018
21:37

Iznenadio me Mina kako je odigrao ovo prvenstvo, izvanredan defanzivac i mislim da bi sa Van Dijkom u Liverpulu cinio neverovatan duo,a pritom je i mlad

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 04.07.2018
21:34

Jake im ponude uff... mislim da ovaj decko zasluzuje sansu u Barci ili ako ga se bas zele tako lako odreci u nekom jacem klubu ima sve predispozicije za dobrog stopera visok snazan dobrar u skoku i dobro igra glavom sto je pokazao

avatar
Rise up
Wednesday, 04.07.2018
21:18

Mina zasluzuje da igra pre Pikea koji je kiksara 10 godina unazad ali je katalonac i ima veliki uticaj. Da dodje Maldini iz najboljih dana Pike bi igrao pre njega.

avatar
Logika i argumenti
Wednesday, 04.07.2018
22:19

grejao je pike klupu za gabija milita i rafu markeza nemoj pricati napamet...Pike je igrac koji ima u sebi barsin dnk i koga svlacionica postuje..Mina je tek stigao i za njega ima vremena kao sto je imalo i za pikea kada su ga poslali na pozajmicu u UTD...

avatar
RIP-chechk
Thursday, 05.07.2018
09:29

Grejao je klupu onda kad je imao 20 godina a ovi na vrhuncu. Bilo bi smesno da je tad igrao.MAd arasprava je bezvezna, jer realno imarezultate.

avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 04.07.2018
23:37

Pike nije bio na pozajmici u Junajtedu,on je iz Junajteda isao na pozajmicu u (valjda) Saragosu. Kasnije se vratio u Barsu,znam da je tad rekao da mu je tesko u engleskoj i da oseca nostalgiju.