Stigla potvrda, Venger trlja ruke!

Autor: Milovan Longinov
subota 16.12.2017.
14:05
Izvor: Sportske.net

Sada je sve jasno.

Epa/Will Oliver
Epa/Will Oliver

Povezane vesti

Trener Sevilje Eduardo Berizo indirektno je potvrdio da će Stiven Nzonzi napustiti klub ove zime.

Kao što je poznato, Francuz se sukobio sa trenerom tokom poluvremena utakmice sa Liverpulom u Ligi šampiona i od tada je sklonjen iz ekipe.

Engleski mediji su ga već preselili u Arsenal, koji je spreman da plati njegovu otkupnu klauzulu od 40 miliona evra.

"To je tema koju ćemo razmotriti tokom zimske pauze. Te stvari su narušile atmosferu u svlačionici, ali moja odluka je bila samo tehničke prirode. Sagledaćemo situaciju iz svih mogućih uglova i doneti odluku koja je najbolja za tim i za klub", rekao je Berizo.

Posle tih njegovih reči nema dileme da će Nzonzi napustiti Andaluziju ove zime, a teško da će neko isparirati ponudi Arsenala u ovom trenutku, iako nije tajna da je Francuz na meti Juventusa i Intera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sporske me ugasile
Saturday, 16.12.2017
20:22

Ako i dodje ,on nece biti pojacanje za duze staze ,a Arsenalu bas treba neko ko ce godinama biti stub sredine terena jer vec godinama duva promaja u tom delu terena. Arsenal nema tim za top4 i to mislim da svi znaju. Treba da pocne da ceni malo i tu Ligu Evrope jer i to je prestizno takmicenje i donosi mesto u Ligi Sampiona. Lakse ce nju osvojiti nego cetvrto mesto u Engleskoj. Ali to je druga tema ,valjda ce znati sta treba da uradi.

avatar
Paris Saint Germain
Sunday, 17.12.2017
13:16

Pre cemo mi uzeti LS nego arsenal. Mi imamo ambicije i znam sta hocemo a arsenalu je bitno da bude cetvrti u engleskoj a o tituli znaju da mogu samo da mastaju kad je tu Siti

avatar
Plava Horda
Saturday, 16.12.2017
15:46

Sta ce kod Vengera ima da bude novi Dzaka, samo ce da ga pljuju navijaci, ne treba mu to.

avatar
jack wilshere
Sunday, 17.12.2017
20:29

Jos jedan komentar kojim pokazujes svoje raskosno neznanje..

avatar
Plava Horda
Monday, 18.12.2017
16:30

Pre ce biti da te boli ono sto sam ti pisao na vestima o pobedi Arsenala i Celsija, vidis kako postajes moj najverniji fan stalno me trazis i odgovaras na moje komentare :DDD