Stigla potvrda, najzainteresovaniji se povlači, ništa od Sergeja?!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 14.06.2020.
19:32
Izvor: Sportske.net

Hladan tuš iz Pariza - Neprepoznatljiv PSŽ, opet ništa od Sergeja?!

Beta/Alfredo Falcone/LaPresse via AP
Beta/Alfredo Falcone/LaPresse via AP

Povezane vesti

Sportski direktor Pari Sen Žermena Leonardo naglasio je danas da ne postoji šansa da šampion Francuske i ovog leta bude aktivan na pijaci, kao što je bio slučaj prethodnih godina.

Navikli smo da PSŽ pomera granice i obara rekorde, ali je Leonardo potvrdio da je klub zbog pandemije najverovatnije u minusu od nekih 200 miliona evra i da zbog toga "moraju da budu kreativniji na tržištu", te da pronađu jeftinija rešenja.

Naravno, tu je odmah postavljeno i pitanje Sergeja Milinković-Savića, koji se povezivao sa Parižanima, no, kako stoje stvari, taj transfer je sada prilično daleko.

"Moraćemo da budemo znatno kreativniji, da pronađemo neke drugačije solucije, koje nisu skupe. Sa možda ponekim pojačanjem, uz ekipu koju imamo, imaćemo opet jak takmičarski tim", rekao je Leonardo i nastavio:

"Ovo što se dešava trenutno, ostavilo je traga na ceču planetu, pa tako i na fudbalsku pijacu. Finansijsku krizu doživeli su svi klubovi, pa tako i mi. Ljudi kažu da smo u minusu oko 200 miliona evra? Da, vrlo verovatno da smo blizu te cifre. I zato kažem, finansije nam neće dozvoliti neke ogromne transfere od 100 miliona evra. Niko to ne može da priušti u ovom trenutku, pa tako ni mi. PSŽ je doživeo zaista velike gubitke", rekao je Leonardo.

Ako uzmemo u obzir da je PSŽ bio spreman da ponudi najviše 60 miliona evra za Sergeja, a da Klaudio Lotito ne želi da ga pusti ispod 100, onda je sve izvesnije da Parižani neće više pokušavati da pregovaraju.

Ove Leonardove reči jesu potvrda takvog scenarija...

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Monday, 15.06.2020
08:51

SMS će ostati do kraja karijere u Laciju ako ne postave realnu cenu za njega. A kako je počelo, o njemu i njegovim transferima ćemo čitati godinama.

avatar
BlueBoy84
Monday, 15.06.2020
01:04

Obaranje cene. Ali tako i bolje. LŠ, titula serije A, tek onda sledi top transfer

avatar
Pravi romanista
Sunday, 14.06.2020
23:35

Da ga stvarno hoće uzeli bi ga samo tako.Ovako niko ga neće pa ostace legenda Lacija

avatar
MunzeKonza
Sunday, 14.06.2020
20:25

U PSG-u jedino sto valja je napad, a i to nece valjati za koju godinu kada im ode Mbape, a mozda i Nejmar. Oni bi trebali da renoviraju celu sredinu i odbranu da bi ih neko shvatio "ozbiljno" za borbu u LS.