Stigla ponuda, Sergej čeka!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 04.06.2019.
09:57
Izvor: Sportske.net

Čini se da je ovo samo otvaranje pregovora, ali daleko od toga da će biti lako...

Beta/AP Photo/Alessandra Tarantino
Beta/AP Photo/Alessandra Tarantino

Povezane vesti

Sergej Milinković Savić i dalje čeka ponude. Tačnije, nada se da bi Juventus mogao da postigne dogovor sa Laciom, ali čini se da je Pogba prva meta Bjankonera.

Danas mediji pišu da je Juventus poslao ponudu od 60 miliona evra, plus bonuse za Srbina i da se Lotito samo nasmejao.

On je juče izjavio da ne zna šta će biti sa Srbinom, da je potreban timu, ali i da klub mora da sagleda svoje domete i da finansira prelazni rok.

Razgovaraju sa Torinom oko Baselija, žele i napadača Veslija iz Briža koji je papren, a od Juventusa bi prihvatili eventualno Ruganija ili Orsolinija. Žele i Kuadrada, međutim, njegova plata je previsoka.

Kako sada stvari stoje, Lacio bi prodao našeg fudbalera za 90 miliona plus bonuse, ili nekog od igrača, što je slična ponuda onoj koju je Juventus slao prošle sezone.

Ali, Sergejeva sezona i pored osvojenog kupa nije bila sjajna, videćemo hoće li Juve uspeti da vrati Pogbu, žele i Iska, mada se čini da je Milinković-Savić realno najlakša opcija.

Italijanski mediji pišu da je ovo samo otvaranje pregovora, da će Juventus ponuditi više, ali ne i sumu koju traži Lotito. Ono što je problem su loši odnosi predsednika Lacija i "Bjankonera", Juventusu nije prodao igrača od 2010. godine, kada je Lihštajner otišao u Torino.

Sa druge strane, tu su bili presudni njegovi odnosi sa Marotom koji više nije u klubu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Tuesday, 04.06.2019
11:43

Idealna cena za Sergrja!Ovih 60 mil. plus bonusi i da Lolito i ne razmislja da odmah prihvati!On u Laciju moze samo da stagnira i samim tim gubi na ceni,Laciju nece znaciti nista sledece sezone a opet na njemu ce zaraditi.Sa druge strane Sergeju bi ovo bila premija u karijeri i prilika da napreduje!Po meni je win-win situacija za sve!

avatar
ForzaJuve
Tuesday, 04.06.2019
11:12

Orsolini je prodat Bolonji, Rugani ostaje ako dođe Sari. Jedino Cuadrado ostaje kao opcija