Stigao! Prepoznajete li ovog momka?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 19.07.2015.
17:46
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativac "primećen"!

BETA/AP Photo/Geert Vanden Wijngaert
BETA/AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

Povezane vesti

Aleksandar Mitrović je stigao u Englesku. Srpski napadač je doleteo na ostrvo, sutra će biti na pregledima,  a očekuje se da odmah bude predstavljen u ponedeljak u popodnevnim časovima.

Srbin dolazi iz Anderlehta kao najbolji strelac lige, prema nekim informacijama "Svrake" će platiti 18 miliona evra, trener Meklaren je insistirao na dovođenju našeg internacionalca.

On je danas potvrdio da će Mitrović potpisati ugovor posle pregleda.

Srećno "Mitre"!

Mitrovic

Mitrovic


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PintoDaCosta
Monday, 20.07.2015
20:17

Iskreno ne znam sta mu je bolje. Da je otisao u Porto mogao bi da rasturi kao sto su radili njegovi prethodnici i onda zaigra za Atletiko :) nnA ovako ce imati sansu ili da se probije ili da se izgubi.. NAdam se da ce biti ovo prvo i da cemo napokon imati pravog napadaca.nnI jos nesto, ko god pljuje ovaj klub trebalo bi malo da porazmisli..nisu elita Engleska, ali mislim da za razvoj napadaca jesu..

avatar
Barsenal88
Sunday, 19.07.2015
21:52

Ja sam ipak vise voleo da ode u Romu. Dobar klub, solidna liga, a i igrao bi u istom timu sa Ljajicem, sto bi bilo dobro i za reprezentaciju jer bi bili uigrani.

avatar
KOPITE96
Sunday, 19.07.2015
18:59

Mitrović je pogrešio ovim potezom. Mnogo bolje za njega bi bilo da je otišao u Porto i da je tu proveo 2-3 godine pa onda otišao u neki jači tim, ali šta je tu je. Ne verujem da će se tako lako adaptirati na englesku ligu. Prerano je tamo otišao. To je na sreću samo moje mišljenje, ali ipak stećno Mitru.

avatar
Vapiano
Sunday, 19.07.2015
19:39

On je jako pogodio ovim potezom, nece mu biti toliko tesko da se adaptira sa obzirom da je jako snazan a i otisao je u pravi klub u Njukaslu ce imati sasvim fine saigrace a sigurno ce imati ogromnu minutazu i pokazati sta zna

avatar
Vapiano
Monday, 20.07.2015
00:24

Odgovaram ovome dole ne tebi, da potrebno je (najpotrebnije je) biti snazan da bi mogao da izdrzis stil igre u Engleskoj, ne znam odakle ti to da Newcastle jedva ostaje u ligi u Engleskoj se po sezoni 8 klubova bori za opstanak a Newcastle ima odlicne igrace predvodjenje musom sisokom na sredini terena koji ce i deliti dosta lopti Mitrovicu, a sto se tice toga da je portugalska liga najbolja ni tu se ne slazem bolje da se kali dve-tri godine u manjem klubu u Engleskoj pa da predje u veci nego tako on vec ima kakvo takvo iskustvo igranja u Ligi Sampiona

avatar
Nouhei
Sunday, 19.07.2015
23:01

Kako si ti sad lupio..n1.Znaci samo je potrebno biti snazan da bi se uklopio u Premier Ligu? n2.Newcastle jedva ostaje u ligi, koji crni saigraci?nDa je otisao u Porto igrao bi najbolju ligu na svetu za razvoj mladih talenata, bio bi 100% prvi izbor na svojoj poziciji, i sto je najbitnije, stekao bi iskustvo u Ligi sampiona.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 19.07.2015
18:07
avatar
Sunday, 19.07.2015
18:02

Srećno, Mitre :)