Stigao odgovor iz Madrida, sprema li se ponuda za Mbapea ili za nekog drugog?

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 25.03.2019.
22:57
Izvor: Sportske.net

Puno se govorilo prethodnih dana o potencijalnom transferu francuskog reprezentativca u redove madridskog Reala.

Epa/Fernando Alvarado
Epa/Fernando Alvarado

Povezane vesti

Real igra sezonu za zaborav, već su se okrenuli narednoj, Zidan polako sastavlja listu igrača koje bi voleo da vidi u svom klubu od leta.

Kaparisano je prvo pojačaje, to je Eder Militao iz Porta, a spekuliše se da će francuski stručnjak na raspolaganju imati ogroman budžet od čak 500 miliona evra.

Zbog toga, veliki broj igrača dovodi se iz dana u dan u vezu sa prelaskom na "Bernabeu", a najglasnije se čuje ima Kilijana Mbapea.

PSŽ je imao još jednu neuspešnu sezonu u Ligi šampiona, mladi francuski reprezentativac je zbog toga navodno veoma nezadovoljan, a ima i zamerke na račun trenera Tuhela, zbog čega je navodno i kaženjen sa 180 hiljada evra.

Odmah su brojni evropki mediji sabrali dva i dva, piše se da bi Zidan mogao da ubedi zemljaka da mu se pridruži na "Bernabeu", ali bi za tako nešto Real morao da izdvoji rekordan novac.

Mediji u Španiji i Francuskoj su preneli da su pregovori sa PSŽ čak i otvoreni i da je "kraljevski" klub ponudio 280 miliona evra za usluge sjajnog napadača.

Kilijan Mbape

Ipak, stigao je demanti direktno iz Madrida.

Španska "Marka" prenela je izjavu jednog od zvaničnika "Los Blankosa".

"Nećemo slati ponudu za Mbapea", kratko i jasno su dali odgovor iz madridskog kluba.

"Marka" prenosi da ni Zidan, ni Perez nisu davali nikakva obećanja da će ubediti francuskog reprezentativca da pojača redove Reala, ali i da klub sa "Bernabeua" ne želi da pokvari odlične odnose koje ima sa francuskim šampionom.

Kako stvari stoje, Mbape će i naredne sezone braniti boje PSŽ, kao i Nejmar, pa bi Real mogao da se okrene krilnom napadaču Liverpula Sadiju Maneu, koji je navodno velika želja Zinedina Zidana.

Sadio Mane Liverpul

Senegalac ima sjajnu sezonu na "Enfildu", u poslednjih mesec dana je u strašnoj formi, videćemo da li je Liverpul spreman da ga pusti u "kraljevski" klub.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tbr
Tuesday, 26.03.2019
18:03

Real ce krilne napadace lako da nadje, Azar je prakticno vec njihov, imaju vec Vinisijusa i Asensija, jos ako dodje Mane, ne verujem da ostaje Bejl, to je odlicna rotacija na krilima, ali mi je zanimljivo sto se nista maltene ne pise ko ce igrati njima u spicu napada, da li uopste planiraju tu neko pojacanje? Znam da Zidan obozava Benzemu, ali valjda nije slep pa ne vidi da ne moze on vise da predvodi napad...

avatar
Mirjevac
Tuesday, 26.03.2019
00:21

Juce pise da je Real spremio 300 miliona za pojacanja, danas pise da je real spremio 500 miliona za pojacanje! Znaci od ovog nista nije tacno, vi tek samo lupetate sa pisanjem, nema istine ni malo vec sve neke spikulacije! Real nece da placa skupe igrace, posto nema dovoljno novca posto sledi renovacija terena, za nrkih 500 miliona, posto im je Barcelona reklamirala da nece vise da ih pobedjuje na ovom starom terenu vec treba da ga renoviraju da bih barca opet pobedjivala! Baloteli rece da barca ima dva terena jedan je gde igra utakmice a on je Kamp Nuo, a drugi je za treniranje, a taj za treniranje je Bernabeu, i barca im je reklamirala da nece vise da trenira na losem stadionu! Zato ce Perez da ga i renovira!

avatar
GoHard
Tuesday, 26.03.2019
03:27

Je l si svestan koliko si se izlupetao covece hahahaha, klub koji godisnje zaradi 800 miliona i ne trosi 5 godina veliku lovu nema za transfere i stadion hahahaha

avatar
Mirjevac
Tuesday, 26.03.2019
22:32

Ako ima pare zasto je uzo kredit za renoviranje a nije kupovao igrace! Zasto nije kupovao igrace mislio da ce da ga i dalje sudije guraju, e nije moguce vise, prem da je real probao i preko VAR-a ali nije mu uspelo, sve ce teze biti za real, posto je on slab klub!

avatar
Los Vikingos
Tuesday, 26.03.2019
05:11

Koliko si rijeci ispisao i opet nista nisi zanimljivo i pametno rekao -_-