Stigao Nejmar, Zahavi u igri, PSŽ sprema žestok odgovor!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 15.07.2019.
13:21
Izvor: Sportske.net

Stigle instrukcije, Brazilac bi ako napravi pogrešan potez mogao da bude zaleđen, bez obzira na primanja.

EPA-EFE/Fernando Bizerra
EPA-EFE/Fernando Bizerra

Povezane vesti

Nejmar je stigao u Pariz, čeka ga razgovor sa Leonardom koji se vratio u klub i na mestu sportskog direktora zamenio Antera Enrikea.

Ova promena za igrača ne znači ništa, njegov zemljak će nastaviti politiku čvrste ruke kluba, videli smo da nisu popustili kada su u pitanju Rabio i Ben Arfa. Doduše, njih dvojica su bili u boljoj situaciji, bliže kraju ugovora, dok Nejmar ima obavezu još tri godine.

Očekuje se da Nej saopšti ljudima iz kluba da ne želi da igra za PSŽ, ali verovatno će biti kažnjen zbog kašnjenja na start priprema.

On mora da ispunjava obaveze dok se ne nađe rešenje sa Barselonom, oporavio se, ali neće biti u ekspediciji koja igra prvi meč leta protiv Drezdena.

Priča se da će Nejmar krenuti u štrajk, ali u Barseloni smatraju da bi to samo pogoršalo izgleda za dogovor. Al Kelaifi ima instrukcije iz Katara da ne dozvoli da Nejmar vodi igru i da klub primeni drakonske kazne ako Brazilac bude pravio probleme.

Barsa je angažovala Pini Zahavija da proda da nađe dogovor, on je odveo Nejmara u PSŽ, sada treba da ga vrati. Izraelac mora da pođe od toga da Barselona nema novac i da veći deo posla treba da bude trejd igrača.

U tom "bloku" su Kutinjo, Umtiti, Semedo, bez Rakitića, mada je moguće da bude ubačen i Malkom koga je PSŽ želeo prošlog leta.

Videćemo, saga je daleko od kraja, a ko će prvi povući potez?

Mnogi smatraju da, ako to bude Nejmar, PSŽ će odgovoriti žestoko i zalediti Brazilca, bez obzira na njegovu vrednost.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Clásico leyendas
Monday, 15.07.2019
20:48

dolazi Neymar u Barcu da bi kmesi ponovo sam osvojio LS.

avatar
George
Monday, 15.07.2019
20:16

Momak, može fudbal i bez tebe da se igra, to treba da bude poruka svakog iole normalnog kluba. Više nego preplaćen brazilski folirant. Umislio da je neki Bog, em je zaboravio da igra, em je nula od čoveka.

avatar
Offside
Monday, 15.07.2019
17:45

Kutinjo,Umtiti i Semedo za Nejmara?Prihvatiti odmah!Umtiti je strasan stoper a Semedo i Kutinjo bi bili pod znatno manjim pritiskom nego u Barsi a samim tim i verovatno i bolje igrali!PSG bi dobio 3 strasna pojacanja za igraca koji pravi ogroman problem na terenu i svlacionici i po meni bi napravili strasan posao.Ako bi u ceo posao uspeli da ubace i Malkona to bi bilo savrseno leto za PSG..

avatar
noxovac993
Monday, 15.07.2019
17:45

e kako mi je drago da je malkom propao, ne volim Romu ali onako da ih proda posle dogovorenog prelaska, sramotno.

avatar
No.1 Gargamel
Monday, 15.07.2019
15:49

i treba da ga sankcionisu. Kada ti je dupe veliko , za parama , zna se sta mu je mera.

avatar
Amalainter
Monday, 15.07.2019
15:02

Kako bih voleo da ga zalede, kao i Icardija i ostale koji tako blate svoje klubove..

avatar
Liga BBVA
Monday, 15.07.2019
14:45

Liči mi da je ovaj put prekombinovao, te da mu od odlaska iz PSG nema ništa do sledećeg leta ili barem do januara. Cenim da ima nekakvo obećanje od Barse da će ga prihvatiti (kol'ko vidim Perez nije zainteresovan, a i niko treći), ali ako se ispune barem minimalni uslovi koje PSG sasvim sigurno neće ispuniti, bar ne dok Neymara 'ne nauče pameti'. Uostalom setimo se transfera Kutinja (za koga su tada bili mnogo više zainteresovani negoli sada za Neymara), njegovog ponašanja u Liverpoolu, reakcije Liverpoola i na kraju kada je transfer realizovan i pod kojim okolnostima (nakon kolike i kakve kuknjave Kutinja). A PSG je daleko tvrđi od Liverpoola plus im novac daleko manje znači negoli Liverpoolu, tako da... videćemo...

avatar
Monday, 15.07.2019
14:39
avatar
rossoneroug
Monday, 15.07.2019
14:10

Kakav P$G, najjadniji klub na planeti.

avatar
Bergkamp10
Monday, 15.07.2019
13:57

PSG ga uzme i tuzi za kojih 20-30m da vidis kako ce da igra, muka mi je od ovih igraca

avatar
Jean-Luc Picard
Monday, 15.07.2019
13:23

Potpises ugovor za onoliki novac, i onda kazes necu? Zatvor druskane.