Sterling pregovarao sa drugim klubom, šta će biti od svega?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 23.09.2019.
10:38
Izvor: Sportske.net

Englez blizu napuštanja Premijer lige.

Beta/AP Photo/Shuji Kajiyama
Beta/AP Photo/Shuji Kajiyama

Povezane vesti

Pep Gvardiola je digao igre Sterlinga na neverovatan nivo u prethodnom periodu. Uvek osporavani ofanzivac je već ove sezone zabeležio šest golova na sedam odigranih utakmica. Utakmicu šestog kola i razbijanje Votforda je propustio, Pep mu je dao odmora.

Sterling ima ugovor do 2023. godine, ali bi mogao da napusti "Etihad" i koju godinu pre.

Engleski mediji ekskluzivno prenose informacije da je krilni igrač imao kontakte sa čelnicima Real Madrida tokom leta. Englez je izjavio da je za sada srećan u Mančester Sitiju, ali nije zatvorio vrata Špancima tako da postoji mogućnost pregovora na predstojeće leto.

Zidan

"Građani" navodno planiraju da ponude novi, pojačani ugovor svom ofanzivcu, videćemo da li bi ponuda da postane novi "Galaktikos" mogla da prevagne na drugu stranu i napusti redove šampiona Engleske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milos Ilic_fb1
Monday, 23.09.2019
10:45

Ovo ce se desiti ukoliko Realu propadne prilika da dovedu Mbapea. Sterling ce biti skup, a Real sigurno nece propustiti da dovede Mbapea ako se prilika pojavi

avatar
NikkiCFC
Monday, 23.09.2019
16:56

Ma sta ce im Sterling gde ce da igra? Sad su doveli Azara. Drugo, on je igrac sistema, eto sad nije igrao a oni dali 8 komada.

avatar
Milos Ilic_fb1
Thursday, 26.09.2019
12:59

Zato i kazem da je ovo malo nerealno.
Real ima Bejla, Azara, Vaskeza i Vinicijusa. Ako odu Bejl a Vinicijus se ne pokaze, pritom shvate da od kupovine Mbapea nema nista...
Onda ga mozda dovedu za levu stranu

avatar
Mirjevac
Thursday, 26.09.2019
00:21

PSZ je trazio za izizanog Nejmara Barcvi i Realu oko 250 miliona, za Mbapea ce da trazi preko 300, tako da ce to biti nemoguca misija za sve klubove! Real se istrosio jos ce i stadion da renovira i nece imati pare da dovede Mbapea! Real ce da renovira stadion da bi ugodo i olaksao Barci da ga pobedjuje na Bernabeu!