Sterling odlazi kod ljutog rivala, zamena iz Arsenala?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 20.03.2015.
10:36
Izvor: Sportske.net

Prema informacijama koje imaju engleski mediji, vrlo lako bi moglo da se dogodi da od narednog leta gledamo drugačiji Liverpul.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Potpisivanje novog ugovora sa Rahimom Sterlingom se odužilo, pitanje je da li će uopšte naredne sezone igrati za Liverpul, ako je verovati engleskim medijima.

Za njegove usluge je u prethodnih godinu dana bio zainteresovan i Real Madrid, ali sada najviše spekulacija dolazi iz Mančestera, i to onog plavog dela. Mančester Siti želi Rahima Sterlinga, a "San Sport" je u današnjem izdanju ovu vest stavio na naslovnu stranu istakavši da se radi o eksluzivi.

Prema njihovim informacijama, Sterling bi iz Liverpula otišao za 50 miliona funti.

sterling

Kao zamenu za njega Liverpul bi mogao da dovede fudbalera Arsenala, Tea Volkota, piše u današnjem izdanju "Miror" koji je ovu vest preneo kao "šokantni letnji transfer".

U tekstu se navodi da ukoliko se desi da Teo Volkot ne produži ugovor na kraju sezone sa Arsenalom da će Rodžers sigurno reagovati i da će pokušati da dovede ovog fudbalera koji je tokom svoje karijere imao dosta problema sa povredama, kao i ove sezone uostalom.


volkot

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke