Stari lisac, Perez tvrdio da mu ne treba niko, pa poslao ponudu za Srbina! Ovo je suma!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 12.02.2019.
14:56
Izvor: Sportske.net

Jasno je da Real radi iza kulisa, a u njegovom stilu bi bilo da završi posao pre svih...

Epa/Fernando Alvarado
Epa/Fernando Alvarado

Povezane vesti

Florentino Perez tvrdi da je Real najbolji tim na svetu i posle odlaska Ronalda.

"Imamo najbolje igrače, to smo pokazali, a pokazaćemo i ove godine. Zato nismo kupovali, nismo mogli da poboljšamo ekipu", samouverene je predsednik "Los Blankosa".

On je na pitanje o eventualnoj zameni za Benzemu koja nije dovedena u januaru rekao da nije bilo rešenja.

"Ne postoji bolji napadač od Benzeme, kako smo mogli da ga zamenimo, nema takvog na tržištu", busa se u grudi Perez.

Međutim, par sati nakon njegovih reči usledila je bomba koju je lansirao "Bild".

U pokušaju da pretekne Barselonu i obezbedi transfer, Real je navodno ponudio 45 miliona evra za Luku Jovića. Srbin je meta Katalonaca kao naslednik Suareza, ali u Realu žele da ga preotmu ispred nosa i završe posao pre Barselone i pre prelaznog roka.

Ajntraht je na potezu, otkup ugovora od Benfike koja je napravila neverovatan gaf pustivši Jovića je 12 miliona evra, a eto za Srbina bi Nemci sada mogli da dobiju gotovo četiri puta više.

Naš igrač je postigao 19 golova ove sezone, i kada se gleda broj provedenih minuta na terenu od dolaska prošle zime i broj golova, on je najbolji strelac u istoriji Bundeslige, dakle od sredine šezdesetih.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarioJ
Tuesday, 12.02.2019
21:39

Real igra dobro pod Solarijem. Odbrana relativno mlada a opet super iskusna. U veznom redu Kasemiro, Kros i Isko još dugo mogu igrati. U napadu Benzema, Asensio, Vinicijus takođe. Ne zaboravite ta ekipa je za 5 godina osvojila 4 puta Ligu Šampiona. Možda ove sezone ostanu bez trofeja ali oni znaju kako se trofeji osvajaju i imaju šampionski mentalitet. Loša sezona naiđe i prođe. Daleko će i ove godine stići u LŠ.

avatar
Los Vikingos
Tuesday, 12.02.2019
20:55

To sto smo sada usli u formu ne znaci da nam je ekipa ful i da nema sta da se poboljsa, a ima i te kako. Od kako igra Vaskez u prvoj postavi, desna strana nam ne postoji, a to svi vide i prave se glupi. Uostalom broj datih golova govori sve. Nikad losija sezona u tom segmentu.

avatar
Nenadd
Tuesday, 12.02.2019
19:53

Jovic ce u najboljem slucaju ovo leto u everton...a ako odigra i sledecu dobro onda mozda u real

avatar
neme
Tuesday, 12.02.2019
19:09

Dok je Benzema tamo za nikoga nema mesta osim ako hoces na pozajmicu.Kad bi mogao u Romu ili Lacio Inter na dve godine postao bi igrac od 100milki a onda moras da igras velika lova je utrljana.

avatar
RIP-chechk
Tuesday, 12.02.2019
18:23

Problem sa ovim danas fudbalom je sto odigras sezonu dobro i odmah te navodno hoce svi, onda odigras malo slabije i niko te nece. Mediju pumpaju i ispumpavaju cene ko balone. A i klubovi su krenuli tako. Ukoliko Ajntraht ne odigra dobro sledecu sezonu, Jovicu ima da padne cena, a ukoliko ode u veliki klub i ne pokaze se odmah gotov je js ako krenu pozajmice to sve ubije igraca.

avatar
Srpska Bosna
Tuesday, 12.02.2019
18:52

Da ali Jovic nije Sergej i ne forsiraju ga novine koliko je sam pokazao sta zna,sto bi rekao Terza srpski Falkao! Samo gas Jovicu,ko kaze da je Benzema bolji od tebe laze!!!

avatar
Don Silvio
Tuesday, 12.02.2019
22:44

Odlican ptimer je sms svi su ga hteli. Odigrao slabo SP i pocetak sezone i odmah ga nigdje nema