Stara želja, novi momenti - Bajern reagovao, poziv Flika menja sve?

Autor: Ivan Cvetković
sreda 29.04.2020.
10:14
Izvor: Sportske.net

Bavarci spremili i pozamašnu svotu novca.

EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS
EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Povezane vesti

Dugo se nije čulo ništa o interesovanju Bajern Minhena za fudbalera Mančester sitija Liroja Sanea, međutim nove informacije Bilda govore o tome da priča nije gotova.

Nemački tabloid prenosi da je trener Bavaraca Hansi Flik u prethodnim danima imao video-poziv u trajanju od pola sata sa Saneom kako bi mu predočio svoj plan za reprezentativca Nemačke.

Flik ga je uverio da će biti centralni projekat u sistemu nakon što je sebi obezbedio novi stalni ugovor sa nemačkim gigantom.

Pep Gvardiola navodno nema ništa protiv prodaje 24-godišnjeg, ali samo po pravoj ceni.

To bi značilo da će Bajern za krilnog napadača morati da izdvoji barem 80 miliona evra što je i dalje ispod magične granice od 100 miliona evra.

Baner live stream

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanjici
Wednesday, 29.04.2020
18:18

A ne pitate se kako Sane isto kao neki drugi igraci nije igrao utakmice u ovoj sezoni a cena ostala ista...

avatar
BayernMunchen
Thursday, 30.04.2020
17:39
avatar
BayernMunchen
Wednesday, 29.04.2020
18:12

Sane je definitivno gotova stvar, jos Haverza da dovedemo i bice to sve TOP. Opasno se Bayern pojacava tako da ove godine sve ispod polufinala bi bilo los rezultat

avatar
Karambol
Thursday, 30.04.2020
03:13

Ma kakvo polufinale vise brate,vreme je da osvojimo LS, ne vidim iskreno ko je trenutno jaci od Bajerna

avatar
BayernMunchen
Saturday, 02.05.2020
12:02

E druze upravu si 100%, Trenutno bas kao sto kazes nema neke konkurencije 😁.

avatar
BayernMunchen
Wednesday, 29.04.2020
18:10
avatar
Robert Lewandowski
Wednesday, 29.04.2020
12:06

Kada sam pre koji mesec rekao da će Bajern dovesti Sanea, Upamekana, Desta... Nazivali su me maskotom Bajerna i da to može samo na menadžeru. Ali evo vidite da može i u realnosti. Sane je top igrač, jedan od najboljih krilnih igrača na svetu. Sa njim, Gnabrijem i Levandovskim Bajern će imati nezadrživ napad. ➕ Još ako dodje Dibala/Haverc/Verner to će biti strasno.

avatar
Karambol
Thursday, 30.04.2020
01:27

Malopre sam procitao da je Upamekano ipak odlucio da ostane u Lajpcigu i da ce potpisati novi ugovor,bas steta ako ne dodje ali sta da se radi,i bez njega imamo granitnu odbranu,Ernandez jos nije pokazao svoj potencijal,a verujem da hoce jer Bajern ne bi tek tako isprsio 80 miliona za igraca koji nisu ubedjeni da ce biti dobar. On i Zile ili Alaba ako ostane bi bio stoperski par,levo Dejvis desno Pavar, ostaje i Martinez koji ce biti dobar za rotaciju da pokriva poziciju stopera u slucaju povrede, samo je Dest izgleda siguran,e sad nije iskljuceno da ako ne dodje Upa da krenu na Kulibalija koji je takodje zver.

avatar
Robert Lewandowski
Thursday, 30.04.2020
22:25

Neki mediji kažu da će Pavard preći na stopera, i da će Bajern pored Desta dovesti još jednog desnog beka. Videćemo šta će biti. Čekam potvrdu Bilda što se tiče Upamekana. Falk (novinar Bilda) je potvrdio da Parti neće doći u Bajern. Tako da Sane, Dest i Arangiz deluju kao sigurice. Navodno se radi i na transferu Haverca. Ridiger je opcija za stopera takodje, nešto je Falk komentarisao njegovu sliku u dresu Dortmunda kada je bio mali, kao u fazonu da li si siguran da ne bi radije crveni da obuces.

avatar
petar8
Thursday, 30.04.2020
19:24

Werner mi se cini kao puno bolji izbor iki haverc jer poznaje ligu. Nikako nebi dibalu dovodio. Nije s razlogom kod svakog trenera na klupi gotovo redoviti. I kod alegrija,sarija,koliko mi se cini u argentini su se promjenili vec nekoliko trenera