Stara ljubav zaborava nema - Nejmar odlazi iz Pariza, ima samo jednu želju!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 25.12.2018.
18:27
Izvor: Sportske.net

Brazilac svojim postupcima pokazuje rešenost da po svaku cenu odradi šta je naumio.

EPA-EFE/Mariscal
EPA-EFE/Mariscal

Povezane vesti

Rastanak Nejmara i Barselone se nije završio u prijateljskom tonu, sam Brazilac je forsirao transfer . neki su procenili da želi da se osamostali i bori za Zlatnu loptu, pored Mesija je to bilo jednostavno nemoguće.

Sada stižu drugačije informacije, Brazilac je uvek rado viđen gost kada god zakorači u prostorije kluba sa Kamp Noua, a posećivao je često španski klub od odlaska prošle godine. Neki od njegovih saigrača iz reprezentacije pričali su o tome da se pokajao što je napuštao Barsu.

Ono što je usijalo stvari jeste navodni prećutni dogovor između igrača i katarskog vlasnika francuskog kluba Nasera Al-Kelaifia po kojem Brazilac može napustiti tim po završetku sledeće sezone ali za iznos preko 200 miliona evra, koliko su u njega i uložili.

Francuski novinari tvrde da je Nejmarov tim u maltene svakodnevnom kontaktu sa ljudima iz Barse, te da bi Katalonci mogli da ga vrate narednog leta. Naročito nakon što se otkrilo da su Parižani u velikom problemu zbog nepoštovanja Finansijskog fer-pleja.

Pitanje je kako bi Nejmara navijači Barselone dočekali posle ’ružnog’ rastanka, ali to je na čelnicima kluba da utvrde i donesu odluku da li vraćaju ponovo u pogon MSN trio.

PIŠE: Stefan Matić

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanja Bojović
Wednesday, 26.12.2018
00:50

Vrati se, Neej

avatar
Anonymous Official
Tuesday, 25.12.2018
22:00

Pa valjda se pita nesto i PSG a ne samo Neymar i Barsa? xD

avatar
esadesad samoesad
Tuesday, 25.12.2018
21:15

Barsi je bio karistan samo onaj Nejmar u prve dve godine, ali onaj Nejmar koji igra fudbal dokazivanja ili pokazivanja, taj Nejmar ne treba Barsi. Neka igra u PSG i neka tamo drzi loptu i neka tamo gubi olako lopte.

avatar
Steffmajster
Tuesday, 25.12.2018
20:12

ne hvala, zelim ti da odes u real, jer si samo za tamo :))

avatar
Mirjevac
Tuesday, 25.12.2018
20:09

Dobro doso majstore ponovo u naj bolji klub na svetu, to jest jedan od naj boljih klubova, zato dobro doso! Dodji i puni ponovo mrezu po naj pre Ralu onom realu koji kupuje trofeje!

avatar
Nenadd
Tuesday, 25.12.2018
19:30